csapatépítő programok  2022-ben is várják a vállalkozó kedvű csapatokat. Jöjjenek és lépjenek szintet szórakozás közben!

A csapatépítés kettős céllal rendelkezik, egy felől szórakozni érkeznek a kollégák, másfelől viszont ilyenkor is feladatuk van. Motiválni és szórakoztatni egyszerre? Ez egy olyan kihívás, amit minden rendezvényszervező cégnek meg kell tudni ugrania, ha az ügyfeleket el szeretné kápráztatni. A csapatépítő programok  2022-ben is izgalmasak és motiválóak minden résztvevő számára.

Egy csapatépítő alapvető szituációja lehet a verseny, ahol a kollégák csapatokat alkotva fognak össze, hogy megtalálják a kalózok kincsét vagy komolyan elmerüljenek egy rejtélyes bűntény szálainak a kibogozásában. Lehet a program egy élménydús hajókázás, városi kalandok vagy pedig kényelmesen elhelyezkedve vehetnek részt filmes kvízben, rendhagyó vetítés kíséretében.(Kalóz Party, Hollywood Quiz, Kocsmakvíz, Sárkányhajózás, Vitorlás Regatta, Al Capone-20-as évek Amerikája, Városi Kalandtúra, Bűntény a szállodában). A sornak itt még nincs vége, hiszen az a célunk, hogy a csapatépítő programok  2022-ben minél több csapat számára legyenek vonzóak. A sebesség megszállottjai saját készítésű versenyautókkal mérhetik össze az ügyességüket.  Az önismereti és retorikai kihívásokat tartogató Mission Impossible csapatépítőben még a színészi képességeiket is meg lehet csillogtatni minden kollégának. Van úgy, hogy semmilyen különleges eszközre nincs szükség a sikeres programhoz, csak néhány hangszerre, ezt bizonyítja az Élményzene csapatépítő sikere is. A felsorolás nem teljes, válasszanak a kínálatból, mert ott van még az Olimpiai játék más szemmel, a Legyél Te is képregényhős vagy a Fogadj és szurkolj! és regisztráljanak a csapatépítő programokra  2022-ben!

Az idei évben jöjjenek a csapattal a Balatonhoz és vegyenek részt egy hamisítatlan csapatépítő programban 2022-ben is! A www.balatonquality.hu webcímen megtalálják, hogy milyen, a Balatonquality Rendezvényszervező Iroda által szervezett programok közül tudnak válogatni. Érdemes már most foglalni helyet annak érdekében, nehogy lemaradjanak a Balaton legjobb csapatépítőjéről! A csapatépítő programok  2022-ben várnak, ha foglalnak helyet és időpontot a +36-20-520-37-20 telefonszámon vagy pedig egyeztetnek Velünk a boroskriszta@balatonquality.hu email címen!