A költöztetésben részt vesz egy profi csapat, egy jól megpakolható jármű és egy valamilyen szinten gyakorlott költözködő ügyfél.

A költözésnek van eleje, közepe és vége is, nem egyszerű eldönteni, hogy melyik állítja az embereket nagyobb kihívás elé. Egyértelműen összetett feladat egy teljes otthont rendszerezni és dobozokba pakolni. Azt hihetnék, hogy a kipakolás már ehhez képest csupán gyerekjáték, de még ez a művelet is tartogat buktatókat.

Az alábbiakban szeretnénk megosztani néhány tippet a gyors és fennakadások nélküli kicsomagoláshoz.

Dobozoljon ki okosan!

A kidobozolás könnyen fulladhat káoszba, azt sem tudja a költöző, hol kezdje, hová tegye. Egy teljesen új helyen kell mindennek helyet találnia és otthont teremtenie.

A kipakolás a dobozoláshoz hasonlóan egy nagy megpróbáltatás, mert ugyanazt a mennyiséget kell kezelni. Ezt a műveletet is lehet hatékonyan és módszeresen csinálni vagy elveszve a részletekben, napokon át csak pakolgatni.

1. A címkézett, tematikusan rendezett zsákokkal, dobozokkal már eleve könnyebb dolga van az embernek. Az elején tanúsított következetesség később is kifizetődig. A holmikat a különböző helyiségekbe kell elosztani. A szortírozással máris minden átláthatóbbá válik, nem kallódnak rossz helyre az egyes holmik.

2. A legfontosabbakat, a tisztálkodáshoz, alváshoz vagy étkezéshez szintén érdemes már az elején elkülöníteni és elővenni az érkezéskor. Ezzel megspórolható a felesleges kapkodás, idegeskedés és lehet vele szerezni egy szusszanásnyi időt.

3. A kulcsszó a módszeresség. Érdemes módszeresen haladni és egyszerre csak egy szobával, helyiséggel foglalkozni. Pakoljon ki mindent a fürdőben, ezután jöhet a háló, a konyha, a gyerekszoba és a többi. A csinosítgatás ráér később, találja meg az aktuális helyét a holmiknak a napi használatukhoz.

4. A szezonális holmik kerüljenek előtérbe, ahol lehet, a többit pedig máris el lehet süllyeszteni a szekrénybe, garázsba, padlásra, ahol megvárják az idejüket.

Megtalál minket a www.vigpack.hu weboldalon, hívja bizalommal a 06-20-5109705, 06 20 31 79 169 telefonszámot!