Az otthon elvégezhető allergia gyors teszt segítségével kiderítheti, hogy szüksége van e orvosi vizsgálatokra.

A könnyen beszerezhető és otthon is elvégezhető gyors tesztek népszerűek. Több betegség jelenlétét is ki lehet mutatni egyszerű teszteléssel. A pajzsmirigy betegségtől kezdve a vashiányon át a Lyme-kórig számos olyan tünetegyüttes létezik, aminek a jelenlétét a vérből ki lehet mutatni.

Teszteljen otthon, egyszerűen!

Mielőtt időpontot foglalna szakorvoshoz vagy egyáltalán csak el kezdene aggódni, végezzen el a drogériából, bio boltból beszerezhető tesztek közül egyet! Az eredmény dönti el, hogyan tovább. Ha negatív, Ön fellélegezhet és nem kell többet foglalkoznia egy olyan problémával, ami nem is létezik. A pozitív eredmény viszont elindítja a gyógyulás útján és elkezdhet tenni az egészségéért.

Az allergia gyors teszthez csupán egyetlen csepp vérre van szükség. Az ujjbegyből vett vér csak pár pillanatnyi kellemetlenséggel jár, így gyermeket is le lehet tesztelni vele. Kövesse a tájékoztatóban olvasható utasításokat és végezze el pontosan a tesztet, lépésről-lépésre! Az eredményt már tíz perc elteltével látni fogja a tesztcsíkon. A teszt 97 százalékos pontosságú, ennek köszönhetően megbízhat az eredményben.

Fontos megjegyezni, hogy a teszt a vérben található immunglobulin E szintjére reagál. Azt nem tudja meghatározni, hogy pontosan milyen allergia esete áll fenn, csupán azt mutatja meg, hogy a túlérzékenység és az ezt jelző, megemelkedett számú antitestek jelen vannak e a szervezetben.

A házi teszt információt tud nyújtani arról, hogy mi zajlik a szervezetben, hogyan reagál, de a pontos kivizsgálást már csak szakorvos tudja elvégezni.

A www.gyogyfuvesbolt.hu webcímen az online boltunkba tud virtuálisan belépni. A kínálatban megtalálja azokat a gyógytermékeket, vitaminokat, étrend kiegészítőket és teákat, amik hozzájárulnak a jobb közérzet, az egészségesebb életmód megteremtéséhez. Az itt kapható termékekről minden tájékoztatást megadunk az elérhetőségeink egyikén: 06 01 466 8869, info@gyogyfuvesbolt.hu.