belföldi pihenés decemberben is lehet izgalmas! Hogy hangzik idén egy kellemes Mikulás hétvége Sokorópátkán?

A decemberi ünnepek jó alkalmat adnak arra, hogy a család közösen kirándulni menjen. Egyre többen választják a belföldi vagy akár külföldre történő utazást Mikulás, Karácsony vagy Szilveszter alkalmával, ahelyett, hogy otthon vendégeket várnának vagy a négy fal között lemaradnának a jobbnál jobb programokról. Mozduljon ki együtt a családdal és töltsön el egy izgalmas hétvégét Sokorópátkán! A belföldi pihenés egy Mikulás hétvégén, December elején is szép élményeket tartogat, ezt garantáljuk itt, a Sokoró Fogadóban.

A belföldi szállásunk a téli hétvégéken is komfortos, otthonos szobákkal várja a kicsiket és a nagyokat. A fogadónk ezen kívül gyerekbarát szállás is, ami azt jelenti, hogy nemcsak szívesen látjuk a kicsikkel érkezőket, hanem gondoskodunk a gyerekek teljes kényelméről is. A Mikulás hétvége kifejezetten a gyerekeknek szól, ahol játékok, kézműves programok, ajándékok várják őket. A belföldi pihenés ősszel és télen is feltölthet minden utazót, amikor inkább a nyugalomé, a wellnessezésé a főszerep.

A belföldi pihenés szóljon decemberben a Mikulás érkezéséről! A fogadóban két éjszakára szóló szállás, svédasztalos reggeli és vacsora várja a csomagajánlatot igénybe vevő vendégeket. A felnőtteket a kellemes szauna részleg és medence várja, a gyerekeket pedig a Mikulás programok. A belföldi pihenés télen is tartogat élményeket, méghozzá gyermekkel utazóknak is. Találja meg nálunk a tökéletes decemberi kikapcsolódást a Mikulás ünnep hétvégéjén! Várjuk szeretettel Önt és családját egy kellemes kikapcsolódásra!

belföldi pihenésről a  www.sokorofogado.hu webcímen tud tájékozódni és itt ismerheti meg a Sokoró Fogadó csomagajánlatait is. A Mikulás hétvége az aktuális csomagajánlatok egyike az idei évre. Érdeklődjön a részletekről a fogadó megadott elérhetőségein! Foglaljon szobát decemberre a +36 20 389 13 23 telefonszámon vagy a soklofog@t-online.hu email címen!