A családi nyaralást már az egész család nagyon várja, de még nem találta meg az igényeihez illő szállást? Azok a nyaralók, akik nagy családdal indulnak útnak, hogy pár hétre kikapcsolódjanak, általában konkrét elvárásokkal keresnek szállást. A kisgyerekes családoknak gyerekbarát szállás az ideális, hiszen nem minden helyen vannak felkészülve arra, mire van szüksége a kicsiknek.

A Sokoró Fogadóban nem fog csalódni egyetlen kisgyerekes vendég sem, aki a családi nyaralást szeretné zavartalan körülmények között eltölteni. A panziónk nem csupán szívesen fogadja a gyermekkel érkező vendégeket, de fel is vagyunk készülve arra, hogy teljes körű, minőségi ellátást nyújtsunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Milyen feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy egy családi nyaraláson minden működjön, egy gyerekbarát szállást valóban felkészültnek lehessen nevezni? A gyerekek sokkal zabolátlanabbak fiatalon, még dúl bennük az energia, szükségük van játékokra, programokra, hogy lekössék őket, hogy új dolgokkal ismerkedjenek meg. Ilyen programokból nincs hiány nálunk, a Sokoró Fogadó ugyanis kiemelt figyelmet szentel annak, hogy vendégei soha ne unatkozzanak a családi nyaraláson. A fogadó területén és Sokorópátka környékén is számos lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra, művelődésre, szórakozásra.

A panziónkban pihenés, kényelem, szórakozás együtt van, ennek köszönhetően nálunk megtalálják a számításaikat a családi nyaralásra érkezők is.

A teljes körűen felszerelt panzióban a legfontosabb eszközök, berendezés elérhető, ami a gyerekek ellátásához kellhet, így nem kell őket utaztatni sem. Foglaljon nálunk szobát, ha az ideális gyerekbarát szállást keresi családi nyaraláshoz! Nálunk felejthetetlen és élményekben dús napokat tölthet el az egész család!

A www.sokorofogado.hu webcímen a  Sokorópátka Főmajor honlapját találja és minden fontos információt a panzióról és annak csomagajánlatairól. Szobát foglalna erre a szezonra egy kedves, igényes helyen? A  +36 96 549 002 telefonszámon várjuk hívását!