fix etetőszékek óriási választékából meg tudja találni nálunk azt az egyet, ami a gyerkőcnek és a családnak is ideális! A kisbaba érkezése felfordítja az addig megszokott ritmust, az egész családnak egy új korszak nyílik az életében, aminek a központját a kis jövevény jelenti. Jól alszik e, eszik e eleget, biztonságban van e, boldog e? A lakás tele lesz baba holmikkal, a sarokban plüss maci várja az ölelő karokat, az asztal mellett kis etetőszék kínálja a kényelmet, a babaruhák ott sorakoznak a pelenkázó fiókjában. Az etetőszék egy sarkalatos kérdése a baba zsenge éveinek, ezzel minden gyakorló szülő egyet tud érteni. A webáruházunkban a fix etetőszékek nagy választéka kínál sokoldalú baba bútorokat a sokszor küzdelmes etetések idejére.

fix etetőszékek sajátos tulajdonságát a nevük is jelzi, hiszen ezeket kényelmesen oda lehet állítani a családi étkezőasztal mellé vagy bárhová, ahol az etetések zajlanak. Nem kell az asztalra erősíteni a székeket, de görgők sem veszélyeztetik a szék stabilitását. Négy lábon állva biztosít nagyon stabil ülőkét a babának, akár három éves korig, amíg az etetések a szülők és az etetőszék közreműködésével zajlanak.

Aki sokoldalú fix etetőszékben gondolkodik, annak ajánljuk a három funkcióval tervezett fix etetőszékeket, amikből pihenő, etető és emelőszék is válhat a jól megtervezett elemeknek köszönhetően. Azok a szülők, akik az egyszerűbb fix etetőszékekkel is beérik, színes, kényelmes, megfizethető áron kapható modellekből válogathatnak. Amiben minden fix etetőszék tulajdonságai megegyeznek, az a bababarát kialakítás, a könnyű tisztíthatóság, a kényelem és a biztonság. A fix etetőszékek időtállóak is, ennek köszönhetően akár a következő kistestvér is ezekből falatozhatja a finom falatokat. Egyet a mama kedvéért, egyet a papa kedvéért! Ha szeretne kérdezni a Huncutka Baba Mama Bolttól, bármelyik termékünkről, csak írjon nekünk vagy telefonáljon a www.huncutkabababolt.hu weboldalán feltüntetett elérhetőségeken: huncutkabababolt@gmail.com, +36 30 574 61 79, 06 99 370 204!