Óvodás korúvá vált gyermeke, és szeretne fejlődéséhez megfelelő intézményt választani? Örülne, ha már az iskola előtt megbarátkozhatna kisgyermeke az idegen nyelvvel? Érdemes az iskolai előkészítőre angol nyelvű óvodát választani.

A családtervezés minden ember életében fontos esemény. Lényeges feladat a kisgyermek növekedéséről és fejlődéséről gondoskodni, majd segíteni őt a beilleszkedésben a különböző intézményekben. A szülők három éves korú gyermeküket általában óvodába íratják, ahol az életkori sajátosságoknak megfelelően foglalkoznak vele az óvónők. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy az iskolai előkészítőre is sor kerüljön. Ebben a korban külön feladat a közösségbe való beilleszkedés, és a távollét a családtól. Ha Ön most választ intézményt gyermekének, vagy szeretne változtatni, akkor vegye figyelembe a döntésnél azt is, hogy az iskolai előkészítő ideje alatt hol foglalkoznak idegen nyelvvel. Angol nyelvű környezetben az óvodás megismerkedhet az idegen nyelvvel, játékos formában megbarátkozhat vele, így az iskolai előkészítő eredményesebb lesz ebből a szempontból is. Napjainkban szinte minden szakmában előnyt jelent az angol nyelv tudása, ezért óriási segítség, ha valakit a szülei támogatnak ebben az irányban is. Az iskolaérettség kialakulásához elengedhetetlen az iskolai előkészítő, mivel ez átmenetet képez a család és az iskolai menetrend között. Ha teheti, írassa gyermekét angol nyelvű magánóvodába annak érdekében, hogy mindenféle szempontból könnyebb legyen az iskolakezdés. Ilyen intézményben családias légkörben folynak a foglalkozások, az egyéni adottságoknak megfelelően van lehetőség a különböző tevékenységekbe bekapcsolódni. A pedagógusok pedig figyelemmel kísérik a gyermekek fejlődését.

Használja ki az iskolai előkészítő előnyeit angol nyelvű óvodában! Happy Kids nemzetközi magánóvodánkban a 12. kerületben kiválóan érezheti magát az Ön gyermeke is, ahol angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés. Egyéni fejlesztéssel, érdekes programokkal, rengeteg játékkal és feladattal támogatjuk a kicsik fejlődését. Szerezzen bővebb információt a www.happykids.hu internetes oldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!