Játszótérre menni szinte minden gyermek imád, hiszen ott ki tudják elégíteni a mozgásigényüket, szabad levegőn lehetnek és persze barátkozhatnak a hasonló korú társaikkal. Ez rendkívül fontos nem csak a testi, hanem a szociális fejlődésük szempontjából is. Azonban ahhoz, hogy minden gyermek jól érezhesse magát, érdemes a játszótér építést profi szakemberekre bízni.

játszótér építés, illetve tervezés során ugyanis sok szempontot kell figyelembe venni. Fontosak a helyszín adottságai, de persze az is számít, hogy milyen korosztálynak szánjuk a játszóteret, óvodai, iskolai vagy esetleg egy mindenki által használható, közterületi tér kialakításáról van szó. Ha az utóbbi, akkor érdemes kiemelt figyelmet fordítani arra, hogy kicsiknek és nagyoknak is legyenek megfelelő játékok. Teljesen természetes, hogy amit egy néhány éves kisgyermek izgalmasnak tart és szívesen játszik vele, az a nagyobbakat már nem érdekli. A játszótér építés mindenképp törekedni kell rá, hogy izgalmas, változatos játékok legyenek. Persze szükség van a hagyományos játékokra is, mint a homokozó és a hinta, de ezen a téren is érdemes kihasználni a lehetőségeket és várakat, mozgásfejlesztőket és rugós játékokat is biztosítani. Elengedhetetlen továbbá a biztonságos kivitelezés, és a tartósság is. A játékokat stabilan kell rögzíteni, és arra is oda kell figyelni, hogy álljon ki belőlük semmilyen alkatrész, ami sérülést okozhatna.

Cégünk, a Biohárs Kft., nagy tapasztalattal rendelkezik játszótér építésben. Szolgáltatásunk megfizethető és rugalmas, mindenben igyekszünk a megrendelő igényeinek megfelelni. Fém és fa játszótéri játékok nagy választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.biohars.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel a játszótér építéssel kapcsolatban, bátran forduljon munkatársainkhoz a +36 30 399-0060-as telefonszámon vagy a jatszoter@biohars.hu e-mail címen, szívesen segítenek Önnek mindenben!