Lego City világában egy percig sem lehet unatkozni, mert mindig történik valami! Nem hiszel nekünk? Kukkants be a Lego City készletek dobozaiba, hogy Te is meggyőződhess arról, mennyi kalandot, élményt rejtenek! Nyisd fel a dobozt és építsd meg a város egy újabb szeletét, ahol életre keltheted a lakókat és megírhatod a történetüket!

Lego City olyan készletekkel rendelkezik, amiknek a megépítésével a saját városodban barangolhatsz, játszhatsz és segítheted a közösség életét. Itt aztán mindig történik valami, ami miatt a cseppet sem eseménytelen az élet! Tűz ütött ki az egyik épületben? Az utcákon máris megjelenik szirénázva a Tűzvédelmi Egység tűzoltó autója, hogy a lángokat eloltsa. Nemcsak a lángok, a bűnözők sincsenek biztonságban, mert Lego City bátor rendőrei útra készek a Rendőrparancsnoki központból a rendőrségi rabszállítóval, amikor csak a bűn ellen kell felvenni a harcot.

Lego City járműveinek itt még nem ért véget a sora, hiszen ott van még a nagy, sárga kukásautó, ami reggel vidáman kanyarog, hogy begyűjtse az utcán kirakott teli szemeteseket. Lego City-ben természetesen vonatállomás és személyszállító vonat is helyet kaphat, ahogyan tó, hegyek,  mező is. A tavon a Rendőrségi járőrcsónak őrzi éberen a víz békéjét, a mezőn pedig traktorral dolgoznak a gazdák. A békét időnként olyan kalandok zavarhatják meg, mint egy igazi, Rendőrségi helikopteres üldözés vagy csak a fagylaltos kocsi vidám csilingelése, ahogyan hűsítőt kínál a nagy hőségben.

Lego Cityben bármi megtörténhet, Te döntöd el, hogy hová kerüljön a Főtér, legyen e kempingező hely vagy épüljön e Központi Repülőtér, kapjon e sürgősségi tűzoltó helikoptert a Belvárosi tűzoltóság. Békésen csordogál az élet vagy felbolydul valamilyen esemény hatására?

A Lego City készletekből saját birodalmat építhetsz, ahol kedvedre kalandozhatsz. A www.kockavilag.hu webcímen a webshopba jutsz, ahol óriási választékban találsz Lego készleteket. A bővebb tájékoztatás elérhetőségeinken lehetséges: 36 1 225 3240, info@kockavilag.hu.