Megfelelő óvodát keres gyermeke számára? Bizonyára szeretne olyan környezetet találni, ahol kisgyermeke igazán jól érezheti magát, és segítik a fejlődését egyéni képességeinek megfelelően. Magánóvodában biztos, hogy eleget tesznek minden elvárásának, sőt lehetősége van olyan intézményt választani, ahol angol nyelven zajlik a nevelés.

Sokszor komoly problémát jelent a megfelelő óvodát megtalálni. Minden szülő számára fontos, hogy a gyermekük örömmel induljon az oviba nap, mint nap, jó élményekkel gazdagodjon, és folyamatosan fejlődjön egyéni adottságai szerint. Lényeges kérdés, hogy államilag elérhető helyek közül válasszon, vagy magánóvoda mellett döntsön. A magánóvoda sokkal nagyobb kiadást jelent, azonban minden kisgyermek megfelelő odafigyelést kap a kis létszámú csoportoknak köszönhetően. Kulturált körülmények között, jól felszerelt környezetben foglalkoznak a pedagógusok a kicsikkel, olyan programok is elérhetőek, amelyekre máshol nincs lehetőség. Magánóvodában biztos, hogy jó kezekben lesz a gyermeke, a betegségek elterjedése sem olyan veszélyes, mint nagyobb létszám esetén. Ha szeretné, hogy kisgyermeke minél hamarabb ismerkedjen az idegen nyelvvel is, szintén érdemes magánóvodát választani, ahol angol nyelvű környezetben várják.

Győződjön meg róla, hogy gyermeke a legjobb helyre kerül! Ismerkedjen meg Happy Kids Nemzetközi Óvodánkkal, és bízza ránk a kicsi egyéni képességei szerinti fejlesztését! Budapesti magánóvodánkban a nevelés angol nyelvű környezetben zajlik, és személyre szabott foglakozásokkal várjuk a gyermekeket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kisgyermeke jól érezze magát nálunk, boldog, segítőkész, nyitott, kreatív kisiskolás váljon belőle. Magánóvodánkban különféle délutáni foglalkozásokat, táborokat, és egyéb rendezvényeket is szervezünk. Tekintsen bele a mindennapjainkba a www.happykids.hu weboldalon, ahol számos hasznos információhoz hozzájuthat magánóvodánkkal kapcsolatban! Keressen bennünket bizalommal a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!