Kíváncsi, hol élnek azok a rokonai, akikkel még nem találkozott? Érdeklődik a múltja iránt, de nincs elég információja a családtagokról? Megbízható családfakutató segítségével több mindent megtudhat az őseiről, és rátalálhat olyan emberekre, akik a családba tartoznak, mégsem ismerte őket eddig.

Ha érdekli a családja múltja, bármikor dönthet úgy, hogy családfakutatót bíz meg az információk gyűjtésével. A családfakutatás előbb vagy utóbb eszébe jut valakinek a családban. Miért ne lehetne Ön, aki kezdeményezi ennek az érdekes feladatnak az elvégzését? Az első lépés, hogy minden rendelkezésre álló nyomtatványt, feljegyzést, levelet össze kell gyűjteni, amelyek alapján könnyebben lehet bővíteni a kutatásokat. A rokonoktól kapott információk, a korábban feljegyzett adatok mind nagy segítséget jelenthetnek. Fontos, hogy megbízható családfakutatót válasszon, aki lelkiismeretesen dolgozik, minden lehetőséget alaposan megvizsgál, majd ennek köszönhetően hiteles eredményekhez juttatja.

Elengedhetetlen a családfakutatóval való folyamatos kapcsolattartás, hiszen csak így érheti el a célját. Szükség van egy jó rendszerezőprogramra, amely lehetővé teszi, hogy átláthatóvá váljanak az adatok, meg lehessen találni az összefüggéseket.

Megbízható családtörténész, okleveles térképész segítségével juthat hozzá a családjával kapcsolatos információkhoz, ha származástannal foglalkozó csapatunkra bízza a családfakutatás feladatát. Több éves tapasztalattal, nagy szakértelemmel végezzük a munkánkat. Ha a mi szolgáltatásunk mellett dönt, családfa ábrát adunk ajándékba! Olvasson bővebben családfakutató tevékenységünkről a www.csaladfakutato.hu internetes oldalunkon!

Tudjon meg rengeteg információt a családjáról, találjon rá olyan rokonokra, akik esetleg még most is élnek! Vegye igénybe családfakutató munkánkat, bátran keressen fel bennünket elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-70-453-6827-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@genealogus.hu e-mail címünkre!