Üdvözöljük multikulturális óvodánkban, ahol a sokszínűség és a nyelvtanulás összefonódik a gyermekek kreativitásával és fejlődésével. Budapesten található intézményünk kizárólag angol nyelven kommunikál a gyermekekkel, ezzel is elősegítve az angol nyelvtudás fejlődését.

Mi teszi különlegessé multikulturális óvodánkat?

Multikulturális környezet: Óvodánkban a gyermekek különböző kultúrákból származó társaikkal is találkozhatnak, ami megnyitja számukra a világ sokszínűségét és gazdagítja a tapasztalataikat.

Angol nyelvű kommunikáció: Az angol nyelv mindennapos használata lehetőséget teremt a gyermekeknek arra, hogy megismerjék és elsajátítsák a nyelvet, ami hosszú távon előnyös lehet a tanulmányaik és a karrierjük szempontjából.

Kreatív és fejlesztő programok: Olyan kreatív és fejlesztő programokat kínálunk, amelyek segítik a gyermekek szociális, érzelmi, fizikai és intellektuális fejlődését. Játékos tevékenységeink inspirálóak és interaktívak, hogy minden gyermek megtalálhassa saját útját a fejlődésben.

Miért válassza Ön is multikulturális óvodánkat?

Tapasztalt és képzett óvónők: Csapatunk tapasztalt, elkötelezett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minden gyermek a legjobb támogatást kapja az óvodai évei során.

Biztonságos és barátságos környezet: Óvodánk biztonságos és barátságos környezetet biztosít minden gyermek számára.

Angol nyelvű környezet: Multikulturális óvodánkban gyermeke játszva sajátíthatja el az angol nyelvet, ami hatalmas előnyt jelent majd számára.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ha Ön is szeretné gyermekét angol nyelvű környezetbe íratni, válassza multikulturális óvodánkat! Nálunk minden gyermek otthon érezheti magát, miközben felfedezheti a világ sokszínűségét is!

Magánóvodánk a Happykids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde Budapesten, a 12. kerületben található. Ha bővebb információra lenne szüksége, látogasson el a www.happykids.hu címen elérhető weboldalunkra, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-356-2440-es telefonszámon vagy az info@happykids.hu e-mail címen!