Ingatlant örökölt, melytől szabadulna? Vagy épp vásárolni szeretne, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Esetleg bérleményt keres/kínál, de eddig nem túl eredményesen? Az Óhegy Ingatlaniroda segít Önnek! Kérje ki tapasztalt munkatársaink véleményét, vagy bízzon meg minket ingatlan ügyei intézésével.

Az eladás és az ingatlan vásárlás sem olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Nem csak arról van ugyanis szó, hogyha keresünk, akkor gyorsan átböngésszük az ismert fórumokat, ahol szembejön az ideális ingatlan vagy ha eladnánk, akkor szinte azonnal megjelenik az ideális vevő, aki készpénzzel fizet, nem problémázik és az üzlet egy hét alatt lebonyolódik!

Az Óhegy Ingatlaniroda nem csupán meghirdeti a lakást és megmutatja a jelentkezőknek, ennél jóval többet tesz.

1. Olyan hirdetést készít, mely kitűnik a számos ajánlat közül és nem csupán ingyenes oldalakon fórumokon hirdet, megvannak a bevált felületei.

2. Szűri az érdeklődőket az alapján, hogy potenciális vásárló vagy csak nézelődő, hogy senkinek ne rabolja az idejét.

3. Az árazásban is van tapasztalata, tisztában van a piaci viszonyokkal, és képes reálisan felbecsülni egy ingatlan értékét, minden tényezőt számításba véve.

4. Biztonságot nyújt, hiszen minden követelményt ismer, illetve a hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készíttetése vagy egy ügyvéd biztosítása esetén is tud segíteni.

5. Képesített és megbízható, az ügyfél érdekeit képviseli és teljeskörűen rá lehet bízni az adminisztrációt és a gyakorlati feladatokat is.

Önnek is ilyen profi segítségre van szüksége? Az Óhegy Ingatlaniroda felméri Önnek a viszonyokat, hasznos tanácsokat ad, jó minőségű fotókat készít és alaprajzot rajzol, jó helyen hirdet és beajánl, segít a hitelnél, bonyolítja az adásvételt, kedvezményeket ad. Cégünk, az Óhegy Ingatlaniroda családi vállalkozásként hiteles és megbízható módon intézi ingatlanokkal kapcsolatos kívánalmait, nem köt kizárólagos szerződést, ha nem szeretné és csak akkor kér közvetítői díjat, ha a csere jóvoltunkból valósult meg.

Kattintson weboldalunkra, a a www.ohegyingatlan.hura, amennyiben nem vesződne ingatlan ügyeivel, de jó kezekben tudná azokat! A +36/1-261-36-36 vagy a +36/70-241-95-22 telefonszámok egyikén kereshet minket kérdéseivel vagy írásos formában, levelét az ohegyingatlan@gmail.com e-mail címre várjuk!