Az őszi időjárás rendkívül változékony, napközben még kifejezetten meleg is lehet, de egészen zord hideg is előfordulhat. Ehhez nem könnyű alkalmazkodni az öltözetünkkel felnőttként sem, ha pedig kicsi babánk számára kell megtalálni az ideális ruhadarabokat, az bizony kihívást jelenthet. Az őszi-téli kisfiú ruhák beszerzése során minden lehetőségre fel kell készülni, szükség van olyan darabokra, amik kényelmesek a lakásban, de sokféle ruha kell ahhoz is, hogy a szabadban jól érezze magát a gyermek. Nézzük, milyen helyzetekben milyen őszi-téli kisfiú ruhákat érdemes adni a kicsire!

Ősszel a lakásban töltött idő is kérdéses lehet az őszi-téli kisfiú ruhák szempontjából, hiszen ameddig nem kezdődik el a fűtésszezon, hűvös lehet bent is. Ilyenkor az egészen kicsi babákra, akik még az ágyban töltik az idő nagy részét, hosszú ujjú bodyt és kantáros rugdalózót érdemes adni, de jó kombináció lehet a rövid ujjú body kezes-lábassal is. Ha inkább nadrágot adnánk a babára, egy nem gumis derekú pamutnadrág zoknival, hosszú ujjú bodyval lehet jó választás.

A szabadban a réteges öltözködés az alapszabály az őszi-téli kisfiú ruhák terén. Amíg a csemete nem tud járni, könnyen átfázhat a babakocsiban, ezért körültekintőnek kell lenni. A hosszú ujjú bodyra érdemes még egy rugdalózót húzni, és egy vastagabb pulóver sem maradhat el, a hűvösebb napokon. A kapucni akkor jó, ha meg lehet kötni, de ha kapucni nélküli pulóvert adunk a kicsire, gondoskodjunk egy pamutsapkáról is, ami melegen tartja a baba füleit.

Őszi-téli kisfiú ruhákat vásárolna gyermekének? Szeretne kényelmesen, otthonról válogatni, de a kiváló minőségről sem mondana le? Fedezze fel a Lux Gyerekruha webáruházát, melyben mindent megtalálhat, ami a kicsinek kellhet a hűvösebb napokon! Látogasson el www.luxgyerekruha.hu weboldalunkra, és böngésszen nálunk, az őszi-téli kisfiú ruhákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén! Várjuk hívását a +36-30-999-3194-es telefonszámon vagy üzenetét az info@luxgroup.hu e-mail címen!