A színezőkre mindig lehet számítani, amikor egy kis kézműveskedésbe szeretne fogni Ön vagy akár az egész család. Egy esős délutánon vagy egy otthon töltött hosszú hétvégén mindig van lehetőség arra, hogy az egész család közösen csináljon valami kreatív dolgot. A közös időtöltésből  sokszínű és vidám dolgok születhetnek, mint egy díszes képe, egy szép gyertya, dekor elem, amivel fel lehet díszíteni a lakást az évszaknak vagy egy aktuális ünnepnek megfelelően. A színezők olyan termékek, amiket alapanyagokhoz keverve, azokból színpompás tárgyak, díszek készülnek a natúr színű alapanyagból.

A webshopunkban a színezők hatalmas kínálata megtalálható, amikből egyszerűen  születhetnek dekorációs elemek, ajándékok is. Az igazi tavaszi, téli vagy épp őszi hangulathoz nem kell más, csak néhány olyan dekoráció, ami ünnepi hangulatot áraszt vagy csak dekoratívabbá teszi a szobákat és a házat. A színezők segítségével olyan dekoráció is készülhet, ami a vendégséget, szülinapi zsúrt is feldobja.Szappanok, gyertyák, kozmetikai termékek kaphatnak smaragd zöld, ezüst csillámos, cinóber vörös vagy nefelejcs kék árnyalatot egy kis színezővel. Ki ne örülne egy ilyen kézműves ajándéknak? A kézzel készített pipere holmiknak, díszeknek még most is nagy divatja van, arról nem is beszélve, hogy szeretettel készültek.

A webshopunkban a színezők mellett egyéb alapanyagok is elérhetőek, amiket kedvező áron meg tud rendelni és összegyűjteni az otthoni kreatív foglalkozáshoz!

A  termékekről minden fontos információt megtalál a www.pipereporta.hu webcímen, ahol a Pipere Porta Bt.  weboldala elérhető. Az általunk forgalmazott színezőket vásárolja meg webshopunkból online és kedvező áron, ezután már csak össze kell ülnie a családnak és nekifogni a kézműves foglalkozásnak! Amennyiben szeretne további információt kérni az általunk forgalmazott termékekről, csak fel kell vennie a kapcsolatot velünk! Keressen minket bizalommal a +36 20 565 72 65 telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet a pipereporta@gmail.com email címre!