Hamarosan itt van gyermeke születésnapja? Szeretne a kicsinek nagy örömet szerezni, ezért úgy döntött, hogy meghívja a legjobb barátait is? Nincs ideje a szülinapi zsúr szervezésére, de színes programokkal készülne a kiemelkedő alkalomra? Érdemes profikra bízni a feladatot, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek, és jobbnál jobb ötletekkel teszik szebbé a nagy napot.

A születésnap mindenki életében kiemelkedő alkalom, amit érdemes színes, vidám programokkal felejthetetlenné tenni. A gyermekek a karácsony mellett a születésnapjukat várják leginkább minden évben, hiszen ajándékokkal gazdagodhatnak, és ez a nap csak róluk szól. A kicsik vágynak arra, hogy ilyenkor ne csak a családtagjaik, hanem a barátaik is jelen legyenek. Szülinapi zsúron igazán jól érezhetik magukat, és felejthetetlen élményekkel térhetnek haza a meghívottak is. Nyáron kiváló ötlet szabadtéren, akár a házuk kertjében tartani a szülinapi zsúrt, de a beltéri programok is nagyon jól sikerülhetnek.

Ha nincs elég ideje a szülinapi zsúr szervezésére, vagy szeretne különleges meglepetést a kicsinek, és segítségre van szüksége, érdemes több éve sikeres szervező tanácsát kérni. Lehetősége van a nagy napot egy zsúrteremben tartani, ahol mindent biztosítanak. Az animációs programmal, a dekorációval, és a lenyűgöző ajándékokkal is elégedett lehet gyermeke, ha a szülinapi zsúrt ilyen módon szervezi meg. Kiválaszthatja a kicsi kedvenc meséjét, vagy dönthet a focis, táncos, vízi, szabaduló szobás szülinapi zsúr szervezése mellett is, csak az Ön kérésén múlik, hogy hova csöppen gyermeke és a barátai.

Repítse a gyermekeket a képzelet világába az ünnepelt kedvenc témáján keresztül! Csaljon mosolyt a kicsik arcára színes, vidám, élményekkel teli programmal! Az EMI gyerekprogram szervezőiként újra a szülők rendelkezésére állunk! Kreatív ötletekkel, zenés játékelemekkel, különféle foglalkozásokkal, egyedi dekorációval készülünk a szülinapi zsúrra. Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.emi-gyerekprogramok.hu weboldalon! Ha szeretné, hogy felejthetetlen legyen kisgyermeke szülinapja, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-8244016-os telefonszámon, vagy írjon nekünk az emi.gyerekprogramszervezo@gmail.com e-mail címünkre!