Eljött az idő, hogy egy kis időt távol tölts a megszokott környezettől? Szeretnél kikapcsolódni, pihenni, hiszen a rengeteg teendő mellett nem teheted meg? Gyerekbarát szállást keresel, ahol a kicsit is nagy szeretettel, felkészülten várják? A Fertő-tó közelében igazán jól érezheti magát a család minden tagja!

Mindenkinek szüksége van a pihenésre, szülőként pedig főleg fontos, hogy időt szakíts a kikapcsolódásra. Ha rendszeresen nem sikerül, legalább néhány alkalommal érdemes a megszokott környezetet elhagyni. Az országban rengeteg szép település vár Rád, és választhatsz olyan gyerekbarát szállást is, ami tópart közelében található. Nagyszerű ötlet a Fertő-tóhoz látogatni, ahol élvezheted a természet közelségét, kirándulásokon és egyéb programokon vehetsz részt. Ha gyermekeddel utazol, biztos, hogy számos kellékre lesz szükség, viszont megkímélheted magadat a csomagolástól, nem kell a csomagtartót feleslegesen telepakolnod, ha gyerekbarát szállást választasz. Hangulatosan kialakított, jól felszerelt gyerekbarát szálláson ellátnak Téged és a kicsit minden olyan eszközzel, amelyekre szükség lehet, amíg távol vagytok az otthonotoktól. Érdemes kifejezetten ilyen szolgáltatást igénybe venni, így kényelmetlenségek nélkül, felszabadultan utazhatsz, jól érezheted magadat a szálláshelyen is.

Sára-Lux Apartmanunk gyerekbarát szállás, színvonalas szolgáltatással várjuk az egész családodat. Otthon hagyhatod a kisgyermek számára szükséges eszközöket, ugyanis mi biztosítjuk ezeket! Bababarát felszerelésekkel tesszük kényelmessé a pihenést. Kifejezetten gyermekeknek szóló programokkal, nagyszerű szabadidőtöltési lehetőségekkel készülünk. Informálódj részletesen a www.saralux.hu internetes oldalon!

Ne halogasd tovább az utazást, jelöld ki az időpontot, és kapcsolódj ki a családoddal együtt! Foglalj apartmant gyerekbarát szállásunkon, és feledkezz meg a fárasztó hétköznapokról! Érdeklődj a szabad helyekről, és tedd fel egyéb kérdéseidet is bizalommal a 06-20-775-6822-es telefonszámon, vagy üzenj nekünk az info@saralux.hu e-mail címünkre!