Ha egy pár több gyermeket is vállal, akkor biztos, hogy az otthonból örökre száműzve lesz az unalom, hiszen mindig történik valami izgalmas. A nagy család azonban kihívásokat is tartogat a szülők számára, ami olyan egyszerű dolgokban is formát ölthet, mint amilyen az ideális szálláshely kiválasztása, a kikapcsolódás ugyanis minden korosztály számára mást jelent. A mi ajánlatunk a Hotel Orchidea, ami egy sokszínű lehetőségeket kínáló wellness szálloda Tengelicen! Miért érdemes éppen itt szobát foglalni az egész család számára?

A legfőbb érv amellett, hogy az ideális szálláshely a wellness szálloda Tengelicen, maga a termálfürdő, ami egy fűtött folyosón keresztül közelíthető meg a szállóvendégek számára. Az aktív kikapcsolódást kedvelők számára jó választás a feszített víztükörrel rendelkező úszómedence, a relaxáláshoz 34°C fokos termálmedencét ajánljuk, míg a kicsiket gyerekmedence csábítja lubickolásra. A wellness szálloda Tengelicen nem lenne teljes olyan szolgáltatások nélkül, mint a finn szauna vagy a fény- és aromaterápiás infrakabin, de igénybe vehető szolárium, és masszázson is részt vehetnek, akik egy kis felfrissülésre vágynak. A wellness szálloda Tengelicen a csemetéket gyermek játszótérrel, míg a nagyobbakat sportpályával várja, de a csocsó, a darts és a billiárd sem maradhat ki a szolgáltatások közül. Jó idő esetén a környék izgalmas lehetőségeket kínál a kirándulásra, de lovaskocsival vagy éppen kerékpárral is fel lehet fedezni a közeli látnivalókat.

wellness szálloda Tengelicen kicsiknek és nagyoknak is felhőtlen kikapcsolódást biztosít, de természetesen nem csak gazdag programkínálatunkkal járulunk hozzá a családi pihenéshez! Igény esetén a lefoglalt szoba felszereltsége babaággyal vagy éppen babakáddal is kiegészíthető, az étlapon pedig kifejezetten a kicsik ízlésének megfelelő fogások is helyet kaptak.

Látogasson el a www.hotelorchidea.hu weboldalra, ahol minden szolgáltatásról részletesen tájékozódhat, és amennyiben érdekli a wellness szálloda Tengelicen, hívja a +36-74-532-720-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@hotelorchidea.hu e-mail címre!