Az osztálykirándulás szervezést sosem lehet elég korán elkezdeni. Fixálja le jó előre, hogy mikor és hová utaznak osztállyal!

A gyerekeket vigye el egy igazán élménydús programra pár napra a Tiszához! A szokásos, buszos tanulmányi út helyett, most legyen a főszerep egy kicsit az aktív időtöltésé! A múzeumok, a városnézés, a történelem, az építészet és a kultúra várhat, amikor már hűvösebb az idő.

A tavaszi-nyári hónapokra időzített kirándulásokhoz természetjárást, kempinget és kalandparkot ajánlunk! Mindezt egy helyen megtalálja a Vidám Delfin Kempingben. A kempingünk jól felszerelt ezer meg egy programot tartogat a gyerkőcöknek és csupán Tiszabecsig kell utazni érte.

Mit tartogat az iskolásoknak a Vidám Delfin Kemping?

A tiszabecsi kempingbe már megérkezni is öröm, mert közvetlenül a Tisza partján található. A helyi szabad strandtól rövid sétára épült meg a vízibázis, ahol a Tisza szőkén hömpölyög, a természet pedig rengeteg kalandot tartogat.

A nomád körülményektől nem kell tartani, ugyanis magasan az egyik legkomfortosabb kempinggel büszkélkedhetünk. Az idő nagy részét egyébként is kerékpártúrával, evezéssel, strandolással és a kalandparkban viháncolva fogják tölteni a gyerekek.

Az osztályt vendégül tudjuk látni akár kettő vagy három napra is, de ha ez túl sok, akkor egy napos, szállás nélküli, este hazautazásos kirándulásra is van lehetőség. Érdemes kihasználni a több napos kempinget, mert egy napba nem fér bele minden aktivitás, amiből pedig van bőven a kemping területén és a környéken is.

Egy ilyen kirándulásnak komoly közösségépítő ereje van, mert a gyerekek olyan dolgokat csinálnak együtt, amit az iskolában nem szoktak. Közösen evezni, kerékpárokon suhanni és pancsolni igazi nyári tábor élmény.

A honlapunkat a www.vizitura.com webcímen működtetjük. Ezen az online felületen rengeteg információt találnak az érdeklődők a Vidám Delfin kempingről és az ide kapcsolódó programokról, eseményekről. További tájékoztatást szívesen nyújtunk az elérhetőségeink egyikén: 36-42-443-519, 36-42-504-306, iroda@vidamdelfin.hu.