Az ünnepi ajándék legyen idén egy utazás! Töltsön pár napot bakonyi szállásunkon, wellnesseljen párban vagy családosan télen nálunk!

A pihenésre mindig időt kell szakítani, különben az élet többi területén eltolódik az egyensúly. Egy rövid utazás, ahol csak az énidőre, a kikapcsolódásra kell koncentrálni, könnyen helyre tudja billenteni a mérleg nyelvét. A sokorópátkai belföldi szállásunk fél panzióval, színes és mindenekelőtt feltöltő programokkal várja a vendégeket.

Egy utazás soha nem okoz csalódást, ha alaposan megszervezi azt és felkészül a lehetőségekre. Mit kínálunk a téli wellness hétvégére, amire Önt is várjuk? Jóleső ellazulást, a gondok elhalványulását, kivirulást és feltöltődést pihentető élményekkel.

A téli wellness Sokorópátkán egyszerre lehet közös, családi időtöltés és személyes feltöltődés is. A fogadó wellness részlege minden vendég számára korlátlanul használható és sokrétű programot tud kínálni. A melengető vizű medencében lubickolhat, a fin szaunában ki tudja izzadni a testet megbetegítő salakanyagokat a vendég, de ott van még az ellazító pezsgőfürdő is, ami kezelésbe veszi a feszült izmokat. Szép őszi, téli napsütésben ne hagyja ki a nap sugarainak élvezetét és üljön ki egy kicsit a fogadó saját napozóteraszára!

A bakonyi szállásunk a téli hónapokban is vonzó úti cél, ha meg szeretné ajándékozni saját magát és a párját vagy családját egy wellness élménnyel vidéken. 

Ha csak pár napra is, de szakadjon ki a hétköznapok unásig jól ismert és megterhelő világából! Utazzon télen, töltsön pihenésre szánt időt családias hangulatú bakonyi szállásunkon! A Sokoró Fogadó várja Önt és családját egy kellemesen feltöltő és jó hangulatú wellness hétvégére! Az aktuális akciós csomagajánlattal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel keresse a kollégáinkat a feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Az elérhetőségekről és az ajánlatokról is tájékozódni tud a www.sokorofogado.hu weboldalunkon. Hívjon a 06-20-389-13-23 telefonszámon vagy írjon a soklofog@t-online.hu email címre!