Legyen tél vagy nyár, a medencét egész évben karban kell tartani. De ha valaha is megfordult már uszodatechnikával foglalkozó üzletben, láthatta, hogy sokféle medencetisztító van a piacon. Hogy Önnek melyik lesz a megfelelő? Segítünk kiválasztani!

Kézi medence porszívók

A legegyszerűbb és legolcsóbb választás egy manuális, kézi medence porszívó, mely hatékony, csak kicsit időigényes a használata. Viszont általában rendkívül egyszerű és könnyedén elsajátítható. Vannak belőle teljesen kézi vezérlésű és félautomata eszközök is, utóbbiak használata sem bonyolult. A teleszkópos rúd végi szívófejet merítse a medencébe, a porszívó tömlőjét pedig csatlakoztassa a szkimmerhez és a fejet tartsa a medence padlóján a tisztítás alatt. Érdemes a medence falát porszívózás előtt lesikálni, és megvárni, míg a szennyeződés a medence aljára rakódik, hogy onnan a porszívó könnyedén eltávolíthassa.

Automata medence porszívók

Szereti, ha a munka el van végezve, mire hazaér? Akkor Önnek egy teljesen automata medence porszívó való, mely kiveszi a kezéből a munkát és el is végzi teljes egészében. Egy automata vagy robot medence porszívó kevesebb figyelmet igényel munka közben és sokkal jobban dolgozik, mint manuális társai. Egyes változatok nem csak a medence alját tartják tisztán teljesen önműködően, de a medence falát is megtisztítják. Ezek az okos kis szerkezetek messze a leghatékonyabbak és legeredményesebbek, hiszen bármilyen törmeléket képesek kezelni, közvetlenül a saját szűrőbe porszívózva azt. Ráadásul intelligens technológiájuknak hála, képesek felismerni és kezelni bármilyen alakú vagy méretű medencét. A robot medence porszívó tehát nemcsak a medence tisztításában segít, hanem a víz keringésében is, garantálva a frissebb vizet.

Szüksége lenne egy megbízható medence porszívóra? Akár kézi, akár automata porszívókat keres, mindent egy helyről beszerezhet, a www.kerexobuda.hu–n! A Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. termékeit közvetlenül is megrendelheti és kéréseivel is fordulhat bizalommal hozzánk. Hívja a +36-1/436-01-20-as telefonszámot, vagy írjon levelet az obuda@kerex.hu e-mail címre!