Közeledik a nyár, és ismét használatba kerülnek a medencék. A maximális használhatósághoz azonban érdemes még a szezon előtt korszerűsíteni a hozzájuk tartozó berendezéseket, és az olyan kiegészítők beszerzése is elengedhetetlen, amik megkönnyítik a medence tisztán tartását. A szennyeződések medencébe jutásának megakadályozására például a redőnylamellás medencetakaró egy kiváló megoldás.

redőnylamellás medencetakaró kényelmes, hiszen egy gombnyomással letakarható vele az egész vízfelület. Nem csak a szennyeződések ellen véd, de megakadályozza a medence vizének párolgását is, ami által csökkenti a medence vegyszerfelhasználását, az áttetsző redőny pedig segít melegíteni a vizet. A redőnylamellás medencetakaró a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően biztonsági takaróként is használható, ha a medence falára a vízvonal alatt rozsdamentes acél kapaszkodó kerül, illetve, ha a medence falába beépítenek egy olyan sínt, amire a redőnylamellák rá tudnak támaszkodni.

Érdemes a redőnylamellás medencetakaró telepítését előre eldönteni, még a tervezés fázisában, de természetesen utólag is be lehet építeni, ám ilyenkor a legtöbb esetben kompromisszumot kell kötni. Előny viszont, hogy a redőnylamellás medencetakarók egyedileg készülnek, tehát nem jelent gondot egy adott medencére szabni a rendszert.

Cégünk, a Szavini Komplex Kft. az Ön medencéjére is elkészíti és telepíti a redőnylamellás medencetakarót, amennyiben úgy dönt, hogy a lehető legkorszerűbb rendszerrel szeretné óni medencéje állapotát. Abban az esetben is számíthat ránk, ha még csak most tervezi a medenceépítést, hiszen ebben is tudunk Önnek segíteni. Tekintse meg referenciáinkat honlapunkon, amelyet a www.szavini.hu címen érhet el, és tudjon meg többet a redőnylamellás medencetakaró működéséről, kialakításáról, valamint áráról!

Ha felkeltettük az érdeklődését a redőnylamellás medencetakaró iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-23-545-310-es telefonszámon, vagy a szavinipool@gmail.com e-mail címen, és kérjen árajánlatot!