Az automata medence porszívó segít a medence körül, hogy Önnek több ideje legyen élvezni a vizet! Ragaszkodjon a modern medencetakarító eszközökhöz az otthonában!

A régi módszer a medence takarítás világában már a múlté! A sok idővel és még több fáradtsággal járó falevél halászat, a hálós víztisztítás vagy a medence teljes leengedése mind elavult dolog. Ne vesződjön a kézi takarítással, amikor automata medence porszívót is használhat a medencetisztításhoz!

A medence porszívó egy igazán praktikus találmány, ami az automata beltéri porszívóhoz hasonlóan önállóan képes elvégezni a kijelölt terület vagyis a medence és a medence vizének tisztítását. Az automata medence porszívókból számos modell elérhető, ezekből összesen tizenegy darab alkotja a webáruházunk kínálatát. Mindegyik típusú automata medence porszívó képes arra, hogy alaposan átfésülje, megszűrje és megtisztítsa ezáltal a medence vizét, a különbség az egyes modellek árában, funkciók és teljesítmény tekintetében észlelhető.

Egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező automata medence porszívó több takarítási programmal is rendelkezik, több szűrővel is felszerelték, amikből már csak ki kell választani a megfelelőt. Az automata medence porszívó távirányítással mozgatható, illetve modelltől függően a megadott program alapján végzi a dolgát. Nem hagyja ki a medence padlóját, a vízvonalat, valamint az oldalfalait sem a medencének. Az eredmény mindig tökéletesen tiszta víz és medence.

A www.pgplast.hu honlap a webáruházunk termékeinek gyűjtőhelye, ahol nemcsak különböző medencék, hanem a medencékhez használható kiegészítők, berendezések is helyet kaptak, mint az automata medence porszívó is. Szerezzen be mindent egy helyről, ami a korszerű medenceműködtetéshez és fenntartáshoz csak kellhet! Forduljon bizalommal a cégünkhöz az info@pgplast.hu email címen, illetve hívjon a +36-20-542-06-72 telefonszámon minket! A PGPLAST Kft.  által forgalmazott termékek az igényes medencék és a könnyű, de hatékony medence karbantartás eszközei!