Egyedi ülőgarnitúrát rendelni nem luxus, Ön is élhet a lehetőséggel! Természetesen megteheti, hogy a készen megvásárolható kanapékat választja, hiszen nagyon színes a kínálat ezen a téren is. Mi szól mégis amellett, hogy valakinek saját kanapéja, komplett ülőgarnitúrája legyen? Nagyon sok minden szól mellette és mi ezekből az érvekből sorakoztatunk fel néhányat most.

Az egyedi ülőgarnitúra olyan bútor, amiből nincsen még egy. Ezt szó szerint kell érteni, hiszen teljes mértékben a megrendelő igényeihez igazítva tervezik és készítik el.

A megrendelő a szabadjára engedheti a fantáziáját és gyakorlatilag olyan egyedi kanapét, fotelt kérhet, amilyet szeretne a nappaliba vagy akár a hálóba, gyerekszobába is. Legyen L alakú vagy inkább fusson végig a fal mentén? Borítsa plüss vagy hófehér kárpittal vonják be? A formája szögletes legyen vagy barátságosan kerekedjen inkább? A színéről és mintájáról se feledkezzen meg! Illik majd az egyedi ülőgarnitúra a nappali stílusához és árnyalataihoz? Ezek mind olyan szempontok, amik alapján egyedi kanapéja nem csak dekoratív lesz, emellett még kényelmes, időtálló és jól kihasználható is. A minden részletében tökéletes, egyedi ülőgarnitúra nemcsak nagyszerűen illik az otthonához, hanem sokáig örömet lelhet benne. Az egyedi ülőgarnitúra lehet kihúzható, bővíthető és ággyá is alakítható, ami így több funkciós bútorrá válhat.

Az egyedi ülőgarnitúra gyártást, mint szolgáltatást a www.focusbutor.hu webcímen a Focus Lakberendezési Stúdió szolgáltatásai között tudja megrendelni minden érdeklődő, aki saját ízlésére alakított kanapét, ülőgarnitúrát, fotelt szeretne. Komplett lakberendezési szolgáltatást is nyújtunk és részt veszünk otthona végleges kialakításában vagy átalakításában is. Nyerjen inspirációt a honlapunkon szereplő termékekből, referencia fotókból! Az egyedi ülőgarnitúra gyártás minden részletéről tudunk további információkat adni, illetve személyre szabott árajánlatot is készítünk, ha kapcsolatba lép velünk a +36 72 327 357, +36 30 901 53 54 telefonszámokon vagy az info@focusbutor.hu email címen!