Szívesen visel egyedi ékszereket, amelyekkel felhívhatja magára a figyelmet? Szeretne különleges kiegészítőt? Kiváló ötlet a piercingkészítés, hiszen egy testékszerrel könnyen kifejezheti egyéni stílusát. Ha megbízható tetováló szalonban kerül sor a piercingkészítésre, nem kell tartania a kellemetlenségektől.

Szinte mindenhol találkozhat olyan emberrel, aki testékszert visel. A nők és a férfiak korosztálytól függetlenül szívesen hordanak különleges kiegészítőket, amelyek sok esetben feltűnést keltenek. A piercing az angol „to pierce” kifejezésből ered, ami átlyukasztást jelent. Ha piercingkészítésre kerül sor, mindig számítani kell egy kisebb sérülésre, hiszen a bőr átszúrásával helyezhető be a kiegészítő. Az önkifejezés eszközeként használatos testékszer rendkívül elterjedt, szinte mindenhol megszokott viselet, ami többféle anyagból készülhet. A piercingkészítés nagy előnye a tetoválással szemben, hogy nem kell élete végéig viselnie, bármikor dönthet úgy, hogy eltávolítja. Nem biztos, hogy ami most nagyon tetszik Önnek, a későbbi években is kedvére való lesz, így gyorsan és könnyedén megszabadulhat tőle, vagy lecserélheti egy másik darabra. Egyéni stílusa szerint válogathat a szebbnél szebb testékszerek közül, amiket bármeddig viselhet a piercingkészítést követően.

Jól felszerelt, igényesen kialakított környezetben várjuk az SC-Tattoo Kft. szegedi szalonjában. Tapasztalattal vállaljuk a piercingkészítést a test bármelyik pontjára. Hasznos tanácsokkal látjuk el, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyen. Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.tattooszeged.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Legyen különleges a megjelenése; viseljen olyan testékszereket, amik igazán illenek Önhöz! Kérjen időpontot piercingkészítésre, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-30-858-6466-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a tattooszeged@gmail.com e-mail címünkre!