Fitnessgép kölcsönzést tervez, de nem tudja, hogyan és honnan vegye igénybe a szolgáltatást? Mi segítünk beszerezni az új gépet!

A fitness termeket nem szívesen látogatja, mert sokan vannak, mindig azt a gépet foglalja el valaki, amin szeretne edzeni? A szabadtéri edzést sokan kedvelik, de ha Ön nem szeretne az aktuális időjáráshoz igazodva edzeni, akkor már csak egy lehetőség marad, az otthoni edzés. Nem kell beérnie a fitness eszközökkel, ha valami komolyabbra vágyik, például kondigépre, akkor az Ön választása a fitnessgép kölcsönzés. A fitnessgép kölcsönzés nem azt jelenti, hogy egy komplett edzőtermet kell berendeznie az otthonában, de ha ehhez rendelkezik elegendő szabad hellyel, akkor természetesen ennek sincsen semmi akadálya.

fitnessgép kölcsönzéshez szükség van egy olyan szolgáltatóra, ami az ügyfelek igényeit ki tudja szolgálni maradéktalanul. A nálunk megtalálható kondigépekben közös, hogy kiváló műszaki állapotnak örvendenek, amit igyekszünk fenntartani állandó ellenőrzéssel és rendszeres karbantartással. A fitnessgép kölcsönzést igénybe vevő ügyfeleink biztonságos és megbízhatóan használható futópadot, szobakerékpárt vagy evezőpadot kapnak. A szolgáltatást teljesíthető feltételekkel lehet igénybe venni, így például az ellipszis tréner kölcsönzéshez és az egyéb fitnessgép kölcsönzéshez csupán hat hetente kell a bérleti díjat rendezni, a minimum bérlési idő pedig nálunk három hétnek felel meg. Az evezőgép kölcsönzés vagy más kondigép kölcsönzése az ügyfélnek csak az anyagi kötelezettséget jelenti. A szállítást, az elhelyezést és a beüzemelést is ránk tudja bízni, valamint a szervizzel is foglalkozunk, ha szükség van rá. Magánszemélyeken kívül céges ügyfeleket is kiszolgálunk és kölcsönzünk kondigépet rendezvényekre is!

A futópad kölcsönzés vagy egyéb fitnessgép kölcsönzése egy megbízható céggel egyszerű és bonyodalmaktól mentes. Egy ilyen döntés legyen sikerélmény, keressen minket bizalommal a www.futopadkolcsonzo.hu webcímen, ahol a cégünk, a Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző és Szolgáltató Bt. honlapja található! A 06-30-99-22-555 telefonszámon és az info@virtnesscentrum.hu email címen bármikor kapcsolatba tud lépni velünk, ha kérdése van a szolgáltatásainkról.