Kedveli a különleges kiegészítőket, és régóta szeretne egyedi testékszert? Örömmel látna nap, mint nap stílusos ékszert a fülében, de a fülbevalónál többre vágyik? Bármikor lehetősége van fülpiercinget szúratni, azonban fontos, hogy profira bízza a feladatot, így a gyógyulási időt is lecsökkentheti.

Napjaink legnépszerűbb testmódosításai a tetoválás és a testékszer. Már a régmúltban különleges jelentéssel bírtak azok a jelképek, amelyeket törzsi okok, vagy vallási indíttatás miatt szúrtak át a bőrükön a legbátrabb emberek. Az ősi kultúrákban nagy szerepük volt a szertartásoknak, amelyek alkalmával sor került a jelképek kiválasztására és felhasználására.

A legnépszerűbb testékszer a fülpiercing, amit a nők és a férfiak egyaránt büszkén viselhetnek. Különböző típusokkal ismerkedhet meg, amelyek közül egyéni stílusa szerint választhatja ki a legmegfelelőbbet, mint például a tragus, a patkó, a spirál vagy a fültágító. A fül bármely pontját feldobhatja a fülpiercinggel, mivel többféle formában és méretben kapható kiegészítők állnak rendelkezésére. Dönthet fülbevaló és fülpiercing kombináció mellett, amivel különleges hatást érhet el. A fülpiercing nagy előnye, hogy könnyen cserélgetheti, így egyszerűen választhat öltözetéhez illő testékszereket.

Sun City Tattoo & Piercing szegedi szalonunkban szeretettel várjuk, ha fülpiercinget, bármilyen más testékszert, vagy tetoválást szeretne készíttetni! Kellemes környezetben, nagy tapasztalattal vállaljuk a tervei megvalósítását. A higiéniai előírásokat betartva, tökéletesen steril eszközökkel végezzük a munkánkat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen a gyógyulási idő. Tekintse meg a korábbi munkáinkat, és olvasson hasznos információkat a www.tattooszeged.hu internetes oldalon!

Viseljen divatos és egyedi fülpiercinget, ami igazán illik a saját stílusához! Forduljon jól felszerelt szalonunk munkatársaihoz, és ossza meg egyéni elképzelését! Kérdései esetén, és időpont egyeztetése céljából hívja a 06-30-858-6466-os telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a tattooszeged@gmail.com e-mail címünkre!