A gyógyteák különleges keverékéből áll az egyre ismertebb és keresettebb Hölgyi tea. Újdonságként mostantól a mi webáruházunk kínálatában is megtalálható ez a termék.

A neve is jelzi, hogy a tea kifejezetten a hölgyeknek készült. A Hölgyi tea fogyasztásával a női betegségek kezelésében lehet elérni pozitív eredményeket. Ilyen betegségek az endometriózis, ciszta vagy a PCOS, mióma is. A teakeverék olyan gyógynövényeket tartalmaz, amik jótékonyan befolyásolják a szervezet állapotát, az immunrendszert erősítik. Alapvetően kétféle változata létezik, az aranyvesszőfüves és az orbáncfüves.

Teázzon és érezze magát jobban!

A webshopunkban kapható aranyvesszőfüves teakeverék tartalmaz többek között: apróbojtorjánt, szurokfüvet, aranyvesszőfüvet palástfüvet, borsmentát, citromfüvet, körömvirágot. Mindegyiknek más a hatása, ami a női betegségek tüneteivel járó panaszokat képes enyhíteni, egyúttal pedig a gyógyulást elősegíteni.

Sajnos egyes elváltozások nem csupán a mindennapi életet nehezítik meg, de hatással lehetnek a szexuális élet élvezetére, sőt a sikeres családalapításra is.

A tea fogyasztásával elé lehet érni, hogy a kínzó alhasi görcsök enyhüljenek, a menstruáció ideje alatt fellépő vérmennyiség csökkenjen, az emésztés könnyebbé váljon, a zavaró puffadás ne legyen meghatározó élménye a hétköznapoknak. A gyógynövények gyulladáscsökkentő hatása a szervezetnek segít leküzdeni az elváltozást okozó kóros állapotot.

Bízza a gyógyulást a természet erejére, teázzon minden nap, kúraszerűen és szabaduljon meg a kínzó panaszoktól! A Hölgyi tea már rengeteg nőnek segített abban, hogy kiegyensúlyozottabb életet éljen és a nőgyógyászati elváltozásokkal szemben sikeresen vegye fel a küzdelmet.

A prémium gyógykészítmények, étrend kiegészítők és teák válogatott kínálata elérhető a webáruházunkban. Vásároljon online és tegye egyszerűbbé a kiszemelt termékek beszerzését! A rendeléshez szükséges információkat a www.gyogyfuvesbolt.hu weboldalon megtalálható elérhetőségek egyikén közöljük az érdeklődőkkel: 06-01-466-88-69 info@gyogyfuvesbolt.hu.