A kardió edzéshez a futópad kölcsönzést ajánljuk. A nyárról ne maradjon le, még van ideje dolgozni az alakján, mire eljön az igazi strandidő!

A fürdőruha szezon egyszerre tölti el az embereket izgalmas várakozással és félelemmel, frusztrációval is. A vízparti, medencés programokhoz fürdőruha, lenge öltözet kell, ami nem hagy semmilyen illúziót az alakjukról. Sajnos emiatt sokan még a strandolás élményétől is megfosztják magukat. Az egészségnek és az önbizalomnak is jót tesz, ha az önkéntes száműzetés helyett inkább az úszógumi ledolgozását választják.

A kardió edzéssel fittebb alakja lesz nyárra

A kardió a megfelelő étrend mellett szinte leolvasztja a zsírpárnákat és helyre billenti a mérlegen megjelenő számokat. A fitnessgépeken végzett kardió edzéssel  hetek alatt látható és érezhető eredményeket lehet elérni. A futópad bérléssel már a saját otthonában is edzhet, időt és utazást is megtakarítva ezzel. Legyen az otthona a saját edzőterme és készüljön a nyári fit formára akár minden nap!

A futópad mellett ellipszis tréner bérlést és egyéb fitnessgép kölcsönzését is választhatja, attól függően milyen kardió gyakorlatokat részesít előnyben. A Tunturi gépekhez még applikáció is tartozik, amit mobilra, tabletre telepítve használhat az élményekkel teli edzéshez. Motiválja magát és vegyen részt online versenyeken vagy költöztesse az otthonába a természetet! A tévé képernyőjén elsuhanó tájat figyelve úgy érezheti, hogy a futópad erdei ösvénnyé változik a lábai alatt. Mozogjon otthon anélkül, hogy a montonitás a kedvét szegné és visszavetné a kitűzött cél elérésében!

Az edzést hamarosan el is kezdheti, anélkül, hogy ki kellene lépnie otthonról, ha a fitnessgép kölcsönzést igénybe veszi. A szolgáltatásunk részleteit a honlapunkon, a www.futopadkolcsonzo.hu webcímen taglaljuk. A gépekről itt talál rövid leírást is. Ha felkeltette az érdeklődését a bérlés, edzéshez, rehabilitációhoz, csak vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal telefonon vagy üzenetben: 06 30 99 22 555, info@virtnesscentrum.hu.