Egy kerékpár táska nélkül a bicikli csak az utak járgánya. Egy biciklire rögzíthető táskával azonban már a városi közlekedés tökéletes eszköze!

A városban élők közül sokan választják a kerékpárt közlekedési eszköznek. A bicikli a munkába járás, a baráti találkozók, a bevásárlás vagy a városi ügyintézés praktikus közlekedési eszköze. A városi biciklinek több kiegészítője lehet, mint egy alkalmanként használt biciklinek. Ezek közé tartozik például a kerékpár táska is. A kerékpár táska már változatos formában elérhető, a tervezők a bicikli teljes vázát igyekeznek kihasználni, ha szállításról van szó.

A kerékpár kormányára erősíthető kerékpár táska a klasszikus verzióhoz tartozik. Gondoljunk csak a jól ismert bicikli kosarakra, amik szintén a kerékpár kormányára készültek. A modern kerékpár táska is a kosarak funkcióját tölti be, csak éppen korszerűbb külsőt kapott. A Basil terméke, a Boheme City Bag alkalmas arra, hogy betöltse a klasszikus kerékpár kosár helyét és többet is tudjon nyújtani, mint a szemrevaló kosár. A Basil kerékpár táska stabilan ül a kormányon, a megfelelő kiegészítővel nem lehet elhagyni út közben és a terhelést is bírja az előírt súlyhatárig. Ez körülbelül 2,5 kg-ot jelent. Könyvek, pénztárca, a megvásárolt holmi elfér benne és nem is potyog ki a zárható fedelű kerékpár táskából. Zárt, az időjárásnak ellenálló, mutatós táskát illeszthet a kormányra, ha a klasszikus kosár sportosabb, városibb változata megtetszett Önnek!

Természetesen a kerékpár táskák kínálata nem merül ki ebben a modellben, érdemes megnézni a webshop többi, márkás és minőségi termékét is. Az új kerékpáros kiegészítő vagy a karbantartáshoz nélkülözhetetlen eszköz is csak arra vár, hogy a www.bringabutik.hu honlapon kiválassza. A Bringa Butik Kerékpárszaküzletben a legjobb minőségű termékek vannak jelen, amiket kedvező áron kínálunk a kerékpárosoknak. Az elérhetőségeink a következőek: webshop@bringabutik.hu, 06-1-/614-0814. Keressen minket bizalommal, ha kérdése van és mi hamarosan megválaszoljuk!