Kétség nem férhet hozzá, hogy a tandemugrás egy életre szóló emlék marad. Természetes, hogy sokak számára ez egy félelmetes dolog, ennek ellenére mégis rengetegen kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják. Aki átélte, az általában ódákat tudna zengeni az élményről, és ez sok embernek ad bátorságot. Viszont kevesen vannak vele tisztában, hogy pontosan mennyibe is kerül a tandemugrás, és gyakran tapasztaljuk, hogy sokan látatlanban is azt gondolják, hogy megfizethetetlen. Ez azonban nem így van, ez az élmény ma már egyáltalán nem kerül vagyonokba.

tandemugrásnak van egy alapára, ami „pusztán” az ugrást tartalmazza, de igény szerint van lehetőség fotók és videók megrendelésére is. Nem kerül sokkal többe, ha nagy felbontású fotókat is készíttetünk az eseményről, viszont így az élményen kívül kézzel fogható emlékünk is lesz a bátorságunkról. Ha még egy kicsivel többet szánunk a tandemugrás árára, akkor a fotók mellé videót is kaphatunk, aminek köszönhetően szinte újraélhetjük a szabadesést, méghozzá bármikor, otthon. És végül, de nem utolsósorban, cégünknél adott a lehetőség arra is, hogy a kézi kamerán kívül még egy plusz, külső kamerával is megörökítsük a tandemugrást, aminek köszönhetően egy teljes más szögből is visszanézhető lesz az esemény.

Fontos, hogy a tandemugrás ára még a legkisebb mértékben sem befolyásolja a biztonságot, ebben a tekintetben nincsen semmilyen különbség az egyes csomagok között. Kizárólag a megörökítés módja jelenti az extra költségeket. Az biztos, hogy a tandemugrás áráért cserébe biztonságos keretek között élheti át a szabadesés élményét, és garantáltan életre szóló emléket szerez!

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, és kíváncsi lett a pontos árakra, látogasson el honlapunkra, a www.tandemcentrum.hu weboldalra, ahol mindent megtalál! Ha további kérdése merült fel vagy szeretne jelentkezni a tandemugrásra, forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 608 7373-as telefonszámon vagy a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.