Nyakunkon a nyár, már csak pár hét választ el tőle. Ilyenkor a legtöbben vízpartra illetve a vízbe kívánkozunk, és el se tudjuk képzelni, hogy ne menjünk el egy strandra. Pedig könnyen megoldhatjuk, hogy csak pár lépést kelljen tenni egy hűsítő megmártózásért, mégpedig úgy, ha felállítunk a kertünkben egy merevfalú, vagy egy felfújható medencét!

Többféle merevfalú medence közül választhat az, aki úgy dönt, hogy mostantól saját kertjében szeretné élvezni a víz áldásos hatásait, azonban sokan úgy hiszik, hogy bőven elegendő vásárolni egyet, megtölteni vízzel, majd csobbanni egy nagyot a délutáni kánikulában. Sajnos a valóság egész más, és ezt ők is azonnal meg fogják tapasztalni, amint a víz elkezd algásodni, büdösödni, és megtelni mindenféle szennyeződéssel. Persze megoldás az is, hogy rendszeresen lecserélik a vizet, viszont már egy kisebb medence is elnyel egy köbméternyi vizet, a nagyobbak pedig ennek sokszorosát, tehát a vízszámla nagyon hamar fog óriásira duzzadni! Érdemes emiatt inkább egy vízforgatós medencét beszerezni, mert rengeteg előnye van!

A vízforgatós medence a víz forgatásával hosszú ideig használható marad, és nem szükséges lecserélni a vizét. Többféle típusban készül; lehet felfújható, vagy merevfalú is, és választható hozzá többféle kiegészítő, például létra, takaró, vagy alátét, de akár speciális világítással is felszerelhető! Érdemes a medence karbantartásához beszerezni a speciális vegyszereket is, például algaölő folyadékot, vagy a fertőtlenítéshez klórtablettákat.

Ha Ön is a vízforgatós medence mellett tenné le a voksát, keresse fel az S-Sport International Kft. weboldalát, amit a www.sportjatekshop.hu címen találhat meg, és válogasson széles kínálatunkból! Nálunk többféle felfújható, vagy merevfalú medence közül választhatja ki a legmegfelelőbbet, de kiegészítőket is találhat a vegyszerektől a létrákon át a tisztítóeszközökig! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-784-1447-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@sportjatekshop.hu e-mail címünkre!