Ön mi alapján választja ki az új napszemüvegét? Legyen márkás, divatos vagy az is fontos, hogy miből készül? A fa napszemüveg környezetbarát is.

A bambusz, mint alapanyag egyre több helyen feltűnik különböző használati tárgyakban, bútorokban is. Miért maradnának ki pont a napszemüvegek? A bambusz természetes színei, egyedi mintája uralhatja az egész szemüvegkeretet vagy feltűnhet csak a napszemüveg szárain.

A bambusz a női fa napszemüvegekhez és a férfi fa napszemüvegek keretéhez is ugyanolyan kiváló választás. Világos színe jól kombinálható egyéb alapanyagokkal és színárnyalatokkal, ennek köszönhetően a férfi, a női és az uniszex darabokhoz is csodásan illik.

A bambusz nemcsak dekoratív és természetes anyag, hanem nagyon könnyű is, így a fa napszemüvegek súlyát szinte meg sem érzi. Ugyanakkor nem kell tartania attól, hogy egyszer csak elpattan a napszemüveg szára a zsebében, ha vigyáz rá, a következő szezonban is felteheti. Kényelmes, igényes, pehelysúlyú és különleges napszemüveg egyben a GoldenCoaster vízimádóknak készült bármelyik modellje.

A bambusz könnyű, erős és rugalmas anyaga nem izzasztja meg és allergiás reakciótól sem kell tartania, ha felveszi a napszemüveget. Polarizált lencsékkel kiegészítve tökéletes viselet vízi sportokhoz is. Egy natúr megjelenésű, többféle kombinációban készülő, eredeti GoldenCoaster fa napszemüveg vízimádóknak kötelező darab.

A www.goldencoaster.com  weboldalon az idei nyár menő kiegészítőiből kap ízelítőt. Cserélje le a régi, műanyagból készült, környezetszennyező kiegészítőket és váltson helyette természetes anyagokra! A műanyag már nem divat, a természetes fa viszont annál inkább! Higgyen nekünk, a GoldenCoaster fa napszemüvegeiben vízparton, városban egyaránt büszkén mutathatja meg, hogy mennyire tud egyszerre divatos és környezettudatos is lenni. A vízpart és a Balaton ihlette bambusz kiegészítőkről kérdezzen minket! Ha telefonálna, hívja a 06-30-87-96-852 számot, ha pedig üzenne, írjon a  sales@goldencoaster.com email címre nekünk!