Egyre több ember dönt úgy, hogy tetoválást készíttet, mégis minden minta mögött egyedi történet rejlik. Míg vannak, akik egyszerűen esztétikai értéke miatt varratnak magukra valamit, másoknak mély jelentéssel bír a kiválasztott minta. Győri tetováló szalonunk szakembereire számíthat, ha határozott elképzelése van, de akkor is jó helyen jár nálunk, ha még bizonytalan a végleges mintát illetően.

Gyakran fordulnak győri tetováló szalonunkhoz olyanok is, akik közös tetoválást szeretnének. Ma már nem meglepő, ha két vagy több ember csináltat pártetoválást, ami az erős érzelmi köteléket szimbolizálja. Ez a kapcsolat nem feltétlenül szerelmi, mint azt sokan gondolnák, számos esetben készíttetnek barátok, családtagok közös tetoválást, de bármilyen jellegű kapcsolatban jó megoldás lehet, melyben a felek szeretnének emléket állítani egy érzésnek vagy közös élménynek. Győri tetováló szalonunk azoknak az érdeklődőknek is rendelkezésére áll, akik pártetoválást szeretnének készíttetni.

A pártetoválás lehet olyan, ami külső szemlélő számára is érthető, de olyan jelentéssel is bírhat, amit csak azok ismernek, akik viselik. Győri tetováló szalonunk a pártetoválást készíttető érdeklődőknek is azt javasolja, hogy alaposan fontolják meg, mi legyen a motívum, és lényeges, hogy közös döntés szülessen. Nézzünk néhány lehetőséget:

•    A tetoválás lehet szöveges, például egy idézet vagy egy közös esemény dátuma, helyszíne.
•    Szintén gyakori, hogy azonos minta kerül az érintettekre, ami kifejezi az összetartozást.
•    Olyanra is van példa, hogy a tetoválások együtt tesznek ki egy képet.
•    Ötletes megoldás, ha a minták önmagukban is megállják a helyüket, de együtt van közös jelentésük.

Győri tetováló szalonunk várja Önöket is, ha úgy döntöttek, hogy közös tetoválást készíttetnek! Silver Tattoo & Piercing szalonunkról többet is megtudhat, ha ellátogat www.tattoosilver.hu weboldalunkra. Amennyiben pedig időpontot foglalna győri tetováló szalonunkba, vagy feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-20-497-5171-es telefonszámon, valamint a tattoosilver@gmail.com e-mail címen!