12 fős vitorláshajó bérlés kedvező árakon és vendégbarát feltételekkel! Béreljen vitorláshajót egy szép nyári napon és élvezze a Balaton hullámain való ringatózást!

A nagyobb társaságoknak ajánljuk a 12 fős vitorláshajó bérlést, mint szezonális programot. Egy igazi, luxus vitorláson  eltölteni néhány órát fantasztikus élmény, ami meghatározó programja lehet egy nyári napnak. Egy nyaralásra felteheti a koronát a vitorlázás, de egy különleges alkalomhoz is tökéletesen illik a hajókázás a Balatonon. Tartsa meg egy exkluzív helyszínen a lánybúcsút, lepjen meg egy szívének kedves személyt a születésnapján vagy tervezze velünk a céges csapatépítést! A 12 fős vitorláshajó bérlés családok, barátok, kollégák számára is ideális ajánlat, ha a vízen szeretnének ünnepelni vagy egyszerűen csak szívesen kikapcsolódnának a Balaton hullámain.

Miért vitorláshajón hódítsák meg a Balatont azok, akik kellemes vízi programokra vágynak nyáron? A két legnagyobb vitorláshajónk, a Fűke 37 Yacht és az Elan 384 Impresson tulajdonságai magukért beszélnek. Tágas kabin várja az utazókat mindkét hajón, ahol van konyha, mosdó, fekhelyek is. A fedélzeten napozórész napellenzővel teszi még kellemesebbé a kirándulást. Luxus kiegészítők is találhatóak a hajókon, amik a hosszabb utakat is élvezetessé, komfortossá tudják tenni. A 12 fős vitorláshajó bérlést a 11 utas és a hajóvezető pár órára is igénybe veheti, de akár egy hetet is eltölthetnek a Balatonon és felejthetetlen kikapcsolódásban lehet részük. Ajándékozza meg magát és a családot, a barátokat egy pazar vízi élménnyel a Balatonon, béreljen 12 fős vitorláshajót! 

A www.setavitorlazas.hu a webcíme az R Yacht, balatonfüredi sétavitorlázással foglalkozó cégünknek. Ha érdeklődik a vitorlás programok, a 12 fős vitorláshajó bérlés iránt, akkor nem kell egyebet tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal és foglalja le az időpontját a vitorlázáshoz bármikor, ameddig tart a szezon! Az elérhetőségeink az info@setavitorlazas.hu email cím vagy pedig a +36-30-499-22-58 telefonszám.