2 napos vízitúra a Tisza folyón osztályok számára! A múzeumok még várhatnak, nyáron a kalandok kapják a főszerepet!

A nyári hónapok alatt szeretne szervezni egy közös kirándulást az osztály számára? A tanulmányi kirándulás hasznos és érdekes, de most inkább valami teljesen más programra gondolt? Szeretnénk meginvitálni az egész osztályt a Tiszához, egy igazi, evezős kirándulásra! A 2 napos vízitúra a Tisza folyón garantáltan tetszeni fog az osztály minden tagjának!

A 2 napos vízitúra a Tisza folyón nem akármilyen osztálykirándulást jelent, hiszen olyan programról van szó, amin még valószínűleg nem sokan vettek részt a gyerekek közül. Itt az ideje, hogy kimozduljanak a múzeumok érdekes, de poros világából és a természet felé vegyék az irányt. A Tisza legszebb részei várják az osztályokat, egy 2 napos vízitúra a Tisza folyón minden nyári szünetbe belefér!

A 2 napos vízitúra a Tisza folyón izgalmas, mozgalmas és rengeteg élményt tartogató kirándulás egész osztályok számára. Mindkét nap evezőt ragadunk és kenuba, kajakba pattanunk, hogy felfedezzük a Tisza legszebb szakaszait, ahol a madár se jár. Az evezés természetesen nem az egyedüli aktivitás, mert bringázunk, strandolunk és nem hagyjuk ki a Tiszahát helyi nevezetességeit sem. Ez egy olyan két napos túra lesz, ahol garantáltan senki sem fog unatkozni, viszont annál több lesz az élmény, az utazás, a játék, a kikapcsolódás és természetesen a Tisza végig ott csörgedezik majd a háttérben. Idilli és egyszerre érdekes helyszín!

A 2 napos vízitúrán a Tisza folyón a Vidám Delfin Utazási Iroda és Dallos Sándor jóvoltából vehetnek részt a jelentkezők. Az általunk szervezett utakról minden, lényeges dolgot megtudhat, ha ellátogat a www.sportososztalykirandulasok.hu webcímen található honlapunkra. A munkatársainktól minden érdeklődő segítséget kap a foglalás lebonyolításához. Keressen minket bizalommal és érdeklődjön a közzétett elérhetőségeink egyikén, hívjon a 06 42 443 519, 06 42 504 306 a telefonszámokon vagy írjon az iroda@vidamdelfin.hu email címre!