Tavasszal, a jó idő beköszöntésével mindenki a szabadba vágyik, igyekszünk minél több programot szervezni a friss levegőn. Ez nem csupán kirándulást vagy szabadban végzett sportokat jelenthet, hanem akár olyan hétköznapi tevékenységeket is kültérre költöztethetünk, mint a sütés és főzés. A bográcsozás rengeteg lehetőséget rejt magában, hiszen levesek és főételek egyaránt elkészíthetőek ilyen módon. Legyen szó gulyáslevesről, pörköltről, paprikás krumpliról vagy akár lecsóról, mind rendkívül ízletes, ha bográcsban készül el. De mire is érdemes figyelni, ha bográcsban főzünk?

bográcsot olyan helyre tegyük, ahol nincsenek nagyobb fák, illetve magasabb aljnövényzet, valamint a sima talaj is lényeges szempont, így megalapozzuk a biztonságos tűzrakást. Ha a szabadban készül az ebéd vagy a vacsora, mindenképpen érdemes gondosan előkészíteni a szükséges alapanyagokat és kellékeket, hogy minden a kezünk ügyében legyen. Az alapvető eszközökön túl fontos még egy kesztyű és egy hosszabb nyelű fakanál is a kényelmes tevékenység érdekében, ezeken felül készüljünk ivóvízzel is, ami azon kívül, hogy szükséges a legtöbb ételbe, akkor is hasznos lehet, ha hirtelen egy kicsit magasabbra csapnak a lángok. Ne felejtsünk el egy állítható állványt is magunkkal vinni a bográcshoz, melynek segítségével egyszerűen szabályozhatjuk a hőfokot.

Már eltervezett mindent, csupán egy remek bográcsra van szüksége? Látogasson el www.bbgarden.eu weboldalunkra, ahol cserépbográcsok széles kínálatával várjuk érdeklődőinket! A kisebb, 5 literes változattól egészen a nagyobb társaságoknak is ideális 14 literes bográcsig válogathat nálunk. Az általunk kínált cserépbográcsok nem egyszerű főzőedények, hanem egyedi kézműves termékek, így amellett, hogy tökéletesen betöltik funkciójukat, látványuk is különleges. Weboldalunkon minden tudnivalót elolvashat termékeinkről, de ha mégis lenne kérdése, örömmel segítünk elérhetőségeink bármelyikén! Hívjon minket a +36-70-329-9390-es telefonszámon vagy írjon nekünk a bbgarden14@gmail.com e-mail címre! Rendelje meg bográcsaink egyikét, és élvezze a szabad levegőn töltött időt!