A masszázsmedencék igazi, téli kikapcsolódást tudnak nyújtani. A helyes használat és a rendszeres karbantartás ilyenkor is fontos.

A legkedveltebb téli programok egyike a meleg vizű fürdő. Termál fürdőben vagy egy kád forró vízben, netán egy kényelmes jacuzziban szeret elnyúlni a legjobban? A jacuzzi a luxus fürdőzés élményét viszi el akár az otthonokba is.

A masszázsmedencéket legtöbben akkor szeretik kihasználni, amikor odakint fagyos a levegő a mínuszoktól. Ennek semmi akadálya, mert a jacuzzik rendkívül megbízható hőszigeteléssel készülnek. Egy technológiai szempontból modern medencében nemcsak meleg marad a víz, de a medence alkatrészeinek sem tud ártani a hideg.

A masszázsmedencék jól bírják az állandó használatot is, akár egész évben jacuzzizhatnak a tulajdonosok, mert nincs szüksége a berendezésnek pihentetésre. Kis teret foglalnak, ezért akár fedett helyszínen is ki lehet jelölni a helyüket.

Téli viszonyokhoz tervezve

A medence kialakítása és a tervezése lehetővé teszi, hogy felesleges energiapazarlás nélkül tartsa meg a kellemes hőmérsékletét benne lévő víz. Érdemes thermo tetőt is alkalmazni, ha használaton kívül van a medence. A tető megtartja a meleget és megakadályozza az energiapazarlást is.

A kerti medencékhez hasonlóan a jacuzzi vizét sem kell leengedni minden alkalommal, ha rendelkezik a megfelelő berendezésekkel. A thermo tető az állandó hőmérséklet megőrzését és a víz tisztaságát is segíti.

A téliesítésre akkor van szükség, ha kültéren helyezik el a medencét, de nem fogják a téli hónapok alatt kihasználni. A vizet ilyenkor le kell engedni, nehogy a baktériumok elszaporodjanak benne. A medence belsejét ki kell tisztítani és lekapcsolni az áramról.

A jacuzzik beépített vagy mobil változataiból tud válogatni minden érdeklődő, aki a www.kerexobuda.hu webcímen található honlapunkon nézelődik. Az új medence nagyszerű befektetést jelent, mert soha nem marad üresen. Wellness részlegbe, nyaralóba, otthonra szintén kiváló választást jelent. A termékeinkről tudjon meg többet a 06 22 502 793, 06 1 436 0120 telefonszámaink egyikén!