Egy medence vegyszer webáruházban a vízkezeléshez fontos termékek jutnak főszerephez. Nem mindegy, hogy mit önt a medence vizébe.

A kertet uraló medence egyszerre egészíti ki az ingatlan megjelenését és nyújt színteret a kikapcsolódáshoz. Egész évben törődni kell vele annak érdekében, hogy a következő szezonban is büszke tudjon rá lenni a tulajdonosa. A tél a szabadban helyet kapott medencék számára a pihenő időszakot jelenti. Ilyenkor kell gondoskodni a teleltetésükről.

A medence teleltetés eszközei

A szabadtéri medencéket teleltetni kell, méghozzá szakszerűen, lépésről-lépésre felkészíteni őket a mínuszokkal teli hónapokra. Ha ez az előkészület elmarad, az szabad utat enged a fagy romboló hatásának, de a szezon kezdetén nehezebb dolga lesz a tulajdonosnak is a medence rendbetételével. 

A tulajdonos dönthet úgy, hogy leengedi a medencéből a vizet, de ez ma már nem igazán szokás. Pár lépésben, a megfelelő eszközökkel meg lehet óvni a fagykároktól a medence gépészetét és a medence egészét.

A következőket kell beszereznie a tulajdonosnak: fagyálló szer, medence fedés, fagytestek, ezekkel meg lehet akadályozni, hogy a víz megfagyjon, megnőjön a térfogata és károkat okozzon. A medencefűtés állandó fenntartása óriási áramköltséggel jár, ezt nem ajánljuk.

A vízkezelőszert csak egyszer kell a vízbe önteni ősz végén és megelőzhető vele a szennyeződések letapadása, az algásodás, a vízkövesedés és a baktériumok elszaporodása. A használatának megvan az az előnye, hogy gyakorlatilag konzerválja és tisztán tartja a vizet és ezért tavasszal sokkal könnyebb kitisztítani a medencét.

A www.kerexobuda.hu honlapon szerepel a webáruházunk teljes termékkínálata. Ne hagyja ki az ajánlatainkat, ha van saját medencéje és szeretné megfelelően karbantartani! A medence fedésektől kezdve az uszodatechnikán át a medence burkolatokig és vegyszerekig mindent egy helyen meg tud vásárolni, amire csak szüksége van. A további tájékoztatáshoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken: 36-1-436-0120.