Az automata medence porszívó, medence tisztító berendezés, amivel makulátlanul tiszta medencében fürdőzhet minden medence tulajdonos. A medencetisztítás régi nehézségeit elfelejtheti, arról nem is beszélve, hogy mennyi időt vesz igénybe egy ilyen művelet. Egy modern medence porszívóval a kosz és szennyeződés gyorsan eltüntethető a medencéből és mindig hívogatóan tiszta lesz a víz.

A kérdés, hogy milyen, automata medence porszívókból kellene kiválasztani az Önnek megfelelőt? Tekintse meg a webáruházunk kínálatát, ahol több fajta medence porszívó is megtalálható! A Dolphin Wave termékeiben nem fog csalódni, ha a praktikus, időhatékony medence tisztítás a célja. A magán és közösségi használatra egyaránt alkalmas berendezések több kategóriában, különböző teljesítménnyel készülnek.

Ennek a medencetisztító berendezésnek elég csak jelezni, hogy mit várnak el tőle és minden feladatot elvégez. Egyszerűen csak programozza be, hogy mi az, amit elvár az automata medence porszívótól és az meg fogja tenni Önnek!

Az automata medence porszívó fel van szerelve egy érzékeny szűrő rendszerrel és több olyan kefével is, amik a medencéből hatékonyan gyűjtik össze a szennyeződéseket és szűrik ki azokat a vízből. Igen, a medencetisztítás a víz alatt történik, a berendezés úgy lubickol a vízben, mint egy fürge delfin. A medencetisztítást leegyszerűsíti az, hogy nem kell leengedni a vizet, majd újratölteni, sem pedig a már elavultnak számító eszközökkel vadászni a vízben úszó dolgokra. Az automata medence porszívó önjáró, a medence alján és falain, vízvonalán is takarít, működése személyre szabható.

A www.pgplast.hu webcímen a medence gyártással és medence kiegészítők forgalmazásával foglalkozó cégünk honlapját, illetve webshopját találja meg. Amennyiben modern tisztító berendezésre szeretné lecserélni elavult eszközeit, keressen minket bizalommal! Az ár-érték arányban kiváló automata medence porszívóink között ott van az Ön új gépe is! A további információkat kérje kollégáinktól a honlapunkon található elérhetőségeken: info@pgplast.hu, +36-20-542-0672.