Gyermekműsor megrendezését tervezi? Szeretne az óvodásoknak vidám, játékos előadással kedveskedni? A bábszínházak mindig nagy sikert aratnak a kisebb korosztály körében.

A nyári szünetben a kisiskolásoknak rengeteg szabadidejük van, így ebben az időszakban a lakóhelyen élő közösségek többször is rendezhetnek számukra valamilyen kedves időtöltést biztosító műsort.

A rendezőiroda leveszi a szervezők válláról a terhet, és elvégzi a lebonyolítást előkészítő munkákat. A bábszínházaknak mindig örül ez a korosztály, és önfeledten szórakozik a történeteket eljátszó bábok láttán. Ez a program megtekinthető a szülőkkel együtt is, ami remek családi program.

A nyári hónapokban többször is van alkalom a szabadtéri rendezvények megszervezésére, amikor a családok együtt szórakozhatnak. Fontos, hogy a gyerekek is megtalálják a nekik tetsző kikapcsolódást, amihez kitűnő ötlet egy bábjáték bemutatása.

A falunapokon, az évfordulók, és más ünnepségek alkalmával igyekeznek a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt felvidítani, ezért a zenei és egyéb műsorok mellett különböző előadók produkcióival kedveskednek a nézőknek. A bábokkal történő játék odacsalogatja a kicsiket, így számukra megoldott a színvonalas időtöltés.

Az óvodákban nem szünetel a munka, ezért ilyenkor is lehetőség van bármilyen gyermekprogram tervezésére. Ez a korosztály kedveli leginkább a játékokat, a meséket és a bábokat. Az életkori sajátosságaiknak megfelelően rendezett események szervezésével megbízható rendezőiroda, ahol tapasztalt munkatársak minden kérésnek eleget tesznek, és segítségükkel megvalósulhat a program.

Vendéglátóhelyeken és más szolgáltatóhelyeken is megrendelheti a gyermekeknek szóló közkedvelt műsort.

Keresse fel Szikora Rendezőirodánkat, és az év során kérje több alkalommal a bábszínházak műsorait! Gördülékenyen készülhet a rendezvényekre, és színvonalas programokkal várhatja a kicsiket, ha igénybe veszi a szolgáltatásunkat. Jusson bővebb információhoz a www.szikorarendezoiroda.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-30-2506858-as telefonszámon, vagy az info@szikorarendezoiroda.hu e-mail címen!