Ahogy egyre több lehetőség adódik külföldre látogatni, sokan már ritkán gondolkodnak belföldi utazásban, amikor jól megérdemelt szabadságukat tervezik. Pedig hazánk bővelkedik a gyönyörű természeti látnivalókban, kulturális programokban és szórakozási lehetőségekben egyaránt, így mindenki megtalálhatja azt az úticélt, ami eleget tesz igényeinek. Akár családdal, baráti társasággal vagy a kedvesével tervez belföldi utazást, sokféle lehetőséget kínál Hajdúszoboszló. Ha szeretné felfedezni a várost, figyelmébe ajánljuk szálláshelyünket, ahonnan bármerre elindulhat, ha felfedezné a környéket, de helyben is sokoldalú szolgáltatások várják!

A Hotel Barátság gyönyörű helyszínen, könnyen megközelíthető helyen várja a belföldi utazásra vágyó érdeklődőket, akik úgy döntenek, hogy Hajdúszoboszlón szeretnének kikapcsolódni hosszabb ideig, vagy akár csak egy hosszú hétvége erejéig. Gyógyvízzel és wellness részleggel várjuk azokat a vendégeket, akik szívesen relaxálnak és élvezik a víz jótékony hatásait, ugyanakkor szívesen ajánlunk programokat a városban és környékén, ha ahhoz van kedvük, hogy belföldi utazásuk során felfedezzék hazánk kincseit. Többféle szobát biztosítunk, így minden érdeklődő megtalálhatja azt, ami eleget tesz igényeinek, de természetesen az ízletes fogásokról és kísérő italokról is gondoskodunk éttermünkben. Mindemellett, ha SZÉP kártyával szeretne fizetni, hogy a lehető legkedvezőbb legyen a belföldi utazás, akkor nálunk ezt is megteheti, hiszen bármelyik bank által kibocsátott kártyát el tudjuk fogadni.

Szívesen megismerné, milyen szolgáltatásokkal várjuk látogatóinkat? Nézzen körül www.baratsag.hu weboldalunkon, ahol mindent megtudhat szobáink felszereltségéről, valamint a fürdőnkben biztosított lehetőségekről is, és ha máris megjött a kedve, hogy lefoglalja szállását belföldi utazásához, honlapunkon ezt is elintézheti! Amennyiben kérdése lenne, munkatársaink szívesen segítenek Önnek elérhetőségeinken keresztül, várjuk megkeresését a +36-52-558-570-es telefonszámon, valamint a sales@baratsag.hu e-mail címen!