Fővárosi rendezvényre látogat, és szüksége van szállásra? Nem kedveli a belvárost, ezért olyan budapesti szállodát keres, ami nyugodt, csendes zöldövezetben található? A budai hegyekben rátalálhat arra a hotelre, ahol megfeledkezhet a városi nyüzsgésről, és tökéletesen kipihenheti magát.

Egész évben, a jelenlegi időszakban pedig főként sok programmal várja a főváros: érdekes kiállítások, szakmai rendezvények, koncertek és egyéb események kerülnek megrendezésre. Ha szeretne részt venni valamelyiken, vagy üzleti célból utazik Budapestre, több szálláshely közül válogathat. Előnyben részesíti azokat a helyeket, ahol távol tarthatja magát a zajtól és a tömegtől? Lehetősége van nyugodt, csendes zöldövezetben pihenni, ha nem kedveli a belvárosi forgatagot. Erre a célra szolgál Buda, ahol gyönyörű vidéken, a hegyekben szállhat meg. A nagy melegben főleg érdemes ezt a megoldást választani, hiszen ezen a környéken friss levegőt szívhat, megkímélheti magát a forgalmas utakon zajló kellemetlenségektől, és igényesen kialakított budapesti szállodában feledkezhet meg a stresszes hétköznapokról. Akár egy hétvégére, akár több napra érkezne, kiváló ötlet budapesti szállodát a budai hegyekben választani!

Exkluzív környezetben várjuk a főváros felett épült Hotel Villa Kordában. Igényesen kialakított, légkondicionált szobákkal, infraszaunával, non-stop drinkbárral állunk rendelkezésére. Bármilyen alkalomból érkezik a fővárosba, érdemes nyugodt, csendes zöldövezetben található budapesti szállodánk mellett döntenie. Informálódjon részletesen szolgáltatásainkról és a szabadidőtöltési lehetőségekről a www.villakorda.hu címen elérhető weboldalunkon!

Érdeklődjön a szabad helyekről, és foglalja le a szobáját budapesti szállodánkban minél hamarabb! Töltsön néhány kellemes napot nálunk, hogy kipihenten érkezhessen vissza a megszokott környezetébe! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-325-9123-as telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a korda@t-online.hu e-mail címünkre!