Vágyik a pihenésre, a kikapcsolódásra? Szívesen töltene el néhány napot egy kényelmes hotelben, de nem szeretne messzire utazni? Netán a fővárosban lesz programja, és nem kedveli a zsúfolt, belvárosi szálláshelyeket? Lehetősége van budapesti szállodát nyugodt és csendes zöldövezetben választani, ahol igazán jól érezheti magát.

A sok munka és a rengeteg egyéb teendő mellett minden embernek szüksége van a feltöltődésre. Fontos, hogy Ön is szakítson időt a pihenésre, hiszen csak így teljesíthet jól a munkahelyén. Fővárosi lakóként bizonyára szüksége van a csendre, a természet közelségére, hiszen a zsúfolt utcákra nem ez jellemző. Ha szeretne kikapcsolódni, de valamilyen ok miatt nem tud vagy nem akar messzire utazni, érdemes Budán, a hegyekben keresni egy igényesen kialakított budapesti szállodát. Így rövid idő alatt juthat el a szálláshelyére, mégis maga mögött hagyhatja a belvárost. Hegyvidéken épült budapesti szállodában kipihenheti a fáradalmakat, az ingatlan környezetében pedig a friss levegőn töltődhet fel.

Előfordulhat, hogy vidékről utazik a fővárosba, és szüksége van egy kényelmes szobára. Ha előnyben részesíti a zöldövezetben található szálláshelyeket, akkor szintén érdemes budapesti szállodát a főváros hegyvidéki részén keresni.

Gyönyörű panorámával, igényesen felszerelt szobákkal várjuk a Hotel Villa Kordában! Budapesti szállodánk tájvédelmi körzet határán épült, csendes és nyugodt zöldövezetben. Akár egyedül, akár párjával vagy a családjával szeretne néhány napot pihenni, nálunk kiválóan érezheti magát. Informálódjon budapesti szállodánk szolgáltatásairól és a kedvező árakról a www.villakorda.hu weboldalon! Hagyja maga mögött a fárasztó mindennapokat, és lazítson budapesti szállodánkban! Érdeklődjön, és foglaljon szobát a 06-1-325-9123-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a korda@t-online.hu e-mail címünkre!