csapatépítő programok általában nem örvendenek nagy népszerűségnek a munkavállalók körében, ami arra vezethető vissza, hogy a legtöbbjük értelmetlen, unalmas, és a legtöbb esetben semmilyen hatással nincs a csapatmunkára, a munkahelyi hangulatra, illetve a munkatársak egymáshoz való viszonyára. Ezzel gyakorlatilag mindenki képes egyetérteni, aki valaha részt vett csapatépítő programokon, pedig nem kellene így lennie.

Egy csapatépítő szervezése ugyanis nem az íróasztalnál ülve kezdődik, hanem az azon résztvevők megismerésével. Egy szervezőnek persze erre nem minden esetben van lehetősége, de a közvetlen felettesükkel már el tud beszélgetni, és így képet alkothat a csapat tagjairól, vezéregyéniségeiről, az erősségekről és a gyengeségekről. Ezen információk alapján már könnyedén ki lehet találni, hogy milyen feladatokkal, illetve programokkal lehet egy csapatból kihozni a legjobbat – de persze szakértelemre és tapasztalatra is szükség lesz hozzá.

Cégünk a rendelkezésére áll a csapatépítő programok szervezésével kapcsolatban! Legyen szó kisebb, vagy nagyobb létszámú csapatépítő tréningről, ránk bízhatja annak lebonyolítását is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, tehát Önnek csupán annyi a dolga, hogy meghatározza, milyen legyen a csapatépítő tréning, és hol szeretné azt lebonyolítani. Csapatépítő programlehetőségeink között szerepel balatoni hajózás, kalandtúra, paintball, sőt, tankvezetés is, de szüreten, disznóvágáson és sétarepülésen is részt lehet venni – minden csak az Ön és csapata igényein múlik. Ha szeretne többet megtudni a csapatépítő programok szervezéséről, illetve a helyszínekről, keresse fel a www.balatonquality.hu címen elérhető weboldalunkat!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a csapatépítő programok szervezésével, illetve ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-520-3720-as telefonszámon, illetve az info@balatonquality.hu, valamint a boroskriszta@balatonquality.hu e-mail címen!