Szeretne feltöltődni, a mindennapi fáradalmakról megfeledkezni? Szívesen fürdőzik, és igyekszik az egészsége megőrzésére nagy figyelmet fordítani? Pihenjen cserkeszőlői apartmanban, ahol kényelmesen elférhet a családtagjaival, vagy a barátaival, és csak át kell sétálnia a gyógyfürdőbe.

Az egészséges életmód része a pihenés, a szabadban eltöltött idő, és a rendszeres mozgás. Bizonyára Ön is szívesen utazik el, vagy kirándul a szeretteivel. Magyarországon sokféle üdülésre alkalmas helyet talál, választhat annak megfelelően, hogy a hegyvidéket, a síkságot, vagy a vízpartot kedveli. A legegészségesebb, pihenésre alkalmas helyek a gyógyfürdők. Nagy előnyük, hogy egész évben látogathatók, nem csak szezonálisan. Kényelmesebbé teheti a pihenést, ha olyan szállást választ, ami a fürdő közvetlen közelében található. A gyógyfürdők bőséges szolgáltatást nyújtanak az oda látogatók számára, és minden korosztály igényeit kiszolgálják. Ha cserkeszőlői apartmant foglal le, akkor kényelmesen mozoghat a szállás és a fürdő között. A cserkeszőlői apartman választása többféle előnnyel jár, lehetővé teszi, hogy a különböző szolgáltatásokat a nap bármely időszakában élvezze, könnyen változtathat a napirendjén, mivel csak gyalog kell közlekedni.

Éva apartmanunk jelenleg felújítás alatt áll, ezt követően teljesen megújulva várjuk a vendégeinket! A cserkeszőlői apartmanok lehetővé teszik a kényelmes pihenést, földszinti és emeleti szobák egyaránt rendelkezésre állnak, így egyéni igényei szerint választhat. A cserkeszőlői apartmanok otthonos kialakításának, a modern berendezési elemeknek, és a jól felszerelt konyháknak köszönhetően mindenki jól érezheti magát. A gyógyfürdő kevesebb, mint 50 méterre található, így bármikor lehetőség van a fürdőzésre. Tudjon meg többet a cserkeszőlői apartmanokról a www.cserkeszoloszallas.com weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba! Érdeklődjön a szabad helyekről a 06-30-6843854-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a cserkeszoloszallas@gmail.com címünkre!