Az egy hetes wellness pihenés igazán megéri! Adja meg a módját a feltöltődésnek és kapcsolódjon ki egy teljes hétre!

Hajdúszoboszló városa híres arról, hogy a gyógyvízzel töltött fürdők medencéiben testileg és lelkileg is megújulnak a látogatók. Mi lenne ideálisabb helyszín egy kis kikapcsolódásra, mint egy valódi, gyógyvizes fürdőzés? Az egész napos gyógyulás és ejtőzés után jól esik lepihenni egy kellemes szobában, ahol tisztaság és otthonos berendezés fogadja a vendéget.

A Hotel Barátságban az egy hetes wellness pihenést jó szívvel ajánljuk, ha szeretné igazán kiélvezni a szabadságot. Természetesen egy hosszú hétvége is lehet nagyon kellemes program, de olyan gyorsan elrepül, hogy nem csoda, ha a vendégek szívesen maradnának még tovább. Az egy hetes wellness pihenés éppen emiatt egy jó döntés, amit nem fog megbánni Ön sem! A Hotel Barátságban minden adott ahhoz, hogy a szabadságát tartalmasan töltse és teljesen kipihenten távozzon tőlünk. Az egy hetes wellness pihenést minden érdeklődőnek ajánljuk, aki belföldi utazást részesíti előnyben és egy kicsit meg szeretne szökni a hétköznapok elől. Félpanzió svédasztal, korlátlan wellness használat kényezteti a hotel vendégeit, na és a hajdúszoboszlói gyógyfürdő is nyitva áll előttük.

Az egy hetes wellness pihenés nagy előnye, hogy el lehet kerülni vele a hétvégi tömeget, nyugodtan élvezni a fürdőzést, a sétát, a Barátság Hotel szolgáltatásait anélkül, hogy túl nagy lenne a tömeg. Annak érdekében, hogy még zavartalanabb legyen a kiruccanás, érdemes az egy hetes wellness pihenést szezonon kívül eső dátumra időzíteni.

Várjuk szeretettel a Hotel Barátságban Hajdúszoboszlón! Az aktuális ajánlatainkról a www.baratsaghotel.hu webcímen kaphat tájékoztatást, ahogyan a szobafoglalás részleteiről is! A honlapon találja a hotel elérhetőségeit, a sales@baratsag.hu email címen vagy a  +36-52-558-592, +36-52-558 570, +36-70-625-97-42 telefonszámok egyikén várjuk megkeresését! Tudjon meg többet a hotelről és szolgáltatásairól, garantáljuk, hogy megéri nálunk egy hetes wellness pihenést foglalni!