A randevúk kedvelt helyszínei az éttermek, manapság azonban már nem is olyan egyszerű eldönteni, hova érdemes asztalt foglalni. Az első találkozás bája, hogy egy ismeretlen emberrel töltjük az estét, ennélfogva az étterem kiválasztásánál sokféle igényre fel kell készülni, hiszen nem tudhatjuk, mit szeret a másik. Egy magyaros étterem biztos választás, hiszen sokoldalú kínálattal várja a vendégeket. Miért érdemes a Kakas Éttermet választani, ha randevúra hívott egy hölgyet?

•    Egy jó magyaros étteremben alapvetően megtalálhatóak a klasszikus fogások, így ha a hölgy csak olyan ételt eszik szívesen, amit már ismer, választhat brassói aprópecsenyét vagy éppen szezámmagos csirkemell filét.
•    Egyre többen döntenek úgy, hogy vegetáriánusok lesznek, ami igencsak lecsökkenti a lehetőségeket, ám egy magyaros étteremben ebben az esetben is van miből válogatni, jó választás például a juhtúróval töltött gomba vagy az aszalt szilvával töltött camambert.
•    Egy hölgynél soha nem lehet tudni, mikor dönt úgy, hogy diétába kezd, amit még egy randevún sem szeretne megszegni. De egy magyaros étterem erre is megoldás, egy pirított csirke erdei gombával vagy egy pisztráng roston ízletes, mégis alacsony kalóriatartalmú étel.
•    Egy magyaros étterem akkor is tökéletesen megállja a helyét, ha a hölgy szereti megadni a módját, amikor randevúról van szó, szerepel a választékban például bélszínjava Budapest módra és libamáj roston.

Természetesen, ha a vacsora mellett szeretnének koccintani is, izgalmas borok és pezsgők közül is válogathatnak a hölggyel! Meggyőzte ez a sokszínű kínálat, és szeretne asztalt foglalni a Kakas Étteremben? Esetleg előbb bővebben is tájékozódna róla, hogy pontosan milyen lehetőséget kínálunk magyaros éttermünkben a vendégeknek?

Látogasson el www.kakasetterem.hu weboldalunkra, és nézzen körül nálunk! Amennyiben feltenné kérdéseit, esetleg máris asztalt foglalna nálunk, bátran keressen fel minket az info@kakasetterem.hu e-mail címen vagy a +36-1-349-6515-ös telefonszámon, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!