Rengeteg feladata van, és alig várja, hogy kipihenje magát? Esetleg szórakozásra vágyik, és szeretne egy szép, népszerű városba ellátogatni? Pécs kiváló választás! A különböző rendezvények Pécsen egyedülálló élményeket nyújtanak. Lehetősége van a belvárosban megszállni, így mindenhova eljuthat gyorsan és könnyen.

Az egészséges és kiegyensúlyozott élet alapfeltétele a rendszeres pihenés. Ha sok a munkája, vagy más tevékenység terheli le, fontos, hogy időt szánjon a kikapcsolódásra. Az aktív programok kedvelőjeként érdemes túrázni, nevezetességeket megtekinteni, és egyéb eseményeken részt venni. Amennyiben pedig nyugodt légkörre van szüksége, igénybe veheti valamely nagyszerű szálláshely szolgáltatásait. A legjobb, ha mindkét lehetőséget kihasználja egy helyen. Egy belvárosi hotelben Pécsen megfeledkezhet a stresszes hétköznapokról, és egyszerűen eljuthat a különböző programokra. Rendezvények Pécsen egész évben látogathatók, hiszen a kiállítások, a színházi előadások, a koncertek folyamatosan megrendezésre kerülnek. A környéken pedig bármikor elindulhat kirándulni, hiszen gyönyörű hegyvidék várja. Ha belvárosi hotelt Pécsen választ, megtekintheti az ország egyik legszebb és leglátogatottabb települését.

Igényesen kialakított, családias hangulatú szobákkal, önkiszolgáló reggelivel várjuk a Hotel Diánában. A közelben található vendéglőben lehetősége van félpanziós ellátást kérni. Akár pihenésre vágyik, akár a különféle programok iránt érdeklődik, érdemes belvárosi hotelünkben Pécsen foglalni. Első kézből értesülhet a rendezvényekről Pécsen. Szerezzen részletes információt a szálláshelyünkről a www.hoteldiana.hu internetes oldalunkon!

Hagyja maga mögött a hétköznapok fáradalmait! Szórakozzon a jobbnál jobb rendezvényeken Pécsen, és szálljon meg nálunk! Érkezzen párjával, családjával vagy barátaival, biztosítjuk a megfelelő szobát! Érdeklődjön az árakról, és foglaljon időben a 06-72-333373-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@hoteldiana.hu e-mail címünkre!