Pedagógusként vagy egy intézmény szervezőjeként tevékenykedik? Feladatai közé tartozik a csoportos nyári táborok megszervezése? Szeretne a gyerekekkel különleges helyszínre látogatni, és igyekszik változatos, vidám programokkal készülni? Ne várjon tovább, hiszen a legjobb tábor helyszíneket hamar lefoglalják!

A nyári szünidő alatt sok szülőnek okoz problémát a gyermekek elhelyezése és a megfelelő programok biztosítása, amíg ők dolgoznak. Nagyon fontos, hogy a kicsik jól érezzék magukat a szünetben, ezért erre gondolnak az intézményekben. A nyári táborok kifejezetten arra a célra szolgálnak, hogy a gyermekek jól szórakozzanak, miközben fejlődnek is. Ha Ön a felelős a nyári táborok szervezéséért, most még időben van, hogy rátaláljon az ideális helyszínre!

A táborozás élménye nem hasonlítható máshoz, minden kisgyermek emlékezetében megmaradnak, ezért lényeges, hogy varázslatos eseménnyel várja a résztvevőket. A nyári tábor egy olyan hely, ahol különböző szabályokkal ismertetheti meg a kicsiket, amelyeket be is kell tartaniuk. Emellett pedig megtanulhatják a közösségi viselkedést, amit később átemelhetnek a családi életükbe.

A szülők és a gyermekek is elégedettek lesznek, ha olyan helyszínt választ a nyári tábor idejére, ahol a kicsik felszabadultan érezhetik magukat, új ismereteket szerezhetnek, önállóságot tanulhatnak, és biztonságos környezetben, hasznosan tölthetik az idejüket.

Piknik Park Panzió és Szabadidőközpontunkban felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a gyermekek! Színes programokat szervezhet a csoportoknak, izgalmas sportolási lehetőségek közül válogathatnak az óvodások és iskolások. Bármilyen elfoglaltságot tervez a nálunk töltött napokra, nyári tábor helyszínünkön megvalósíthatja az elképzeléseit. Kedvező árakkal várjuk, igény szerint biztosítunk szállást és étkezést is. Jusson bővebb információhoz a www.mezoberenyszallas.hu weboldalon!

Találjon tökéletes helyszínt a nyári táborok idejére! Válassza az általunk kínált lehetőséget, és okozzon nagy örömet a gyermekeknek! Kérje egyedi árajánlatunkat, és érdeklődjön a részletekről a 06-20-931-4041-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@piknik-park.hu címünkre!